| Kido0 a întrebat:

Nu ma smit prea bine.si nu mas duke maine la scoala. ce ziceti sa fac sa nu ma duc? ca ai mei sigur nu o sa ma lase sa nu ma duc...si vreau si sa scap de scoala maine dar decat maine.RAPID.FUNDA :d

6 răspunsuri:
| AddaSunnii a răspuns:

Ai putea sa te trezesti FOARTE ragusita sau abia sa te ti in picioare...incearca sa ai si ceva simptome de voma sau sa faci niste temperaturathinking incalzeste cumva [la o lampa, de ex, sau in apa fierbinte] un termometru. Tuseste si stranuta big grin

| Ilincaaaa a răspuns:

Eh acum nu poate fi o tragedie daca lipsesti o zi...nu?laughing ii poti mintii ca te simti rau. explica-le ca si asa aveai ore usoare.O sa iti iei temele de la altii si asta e:*

| RoCkEr93 a răspuns:

Daca ei pleaca primii dimineata pur si simplu nu te duci,dar daca ei mai stau dupa ce pleci tu, iesi din casa si te duci la un prieten sau intr-un loc unde sa nu gaseasca nimeni.
Recomand biblioteca pentru ca ala cred ca ar fi ultimul unde te-a putea cauta cineva sau intr-un parc, dar sa faci cumva sa pierzi vreo 5-6 ore,poate chiar o sala de jocuri.
Sau daca esti actor priceput te poti preface foarte bolnav sau chiar sa prefaci o voma.
Dar ai grija daca ai parinti seriosi or sa vada in catalog la urmatoarea sedinta ziua cand ai lipsit. tongue
Nu prea sunt mare chiulangiu, de asta nu prea am multe sfaturi, sa speram ca altii stiu mai multe :d

| shhaukan a răspuns:

Prefate ca esti racita.De exemplu:
Tuseste si stranuta...
Prefate ca abia te tii pe picioare si fate ca iti vine sa vomiti.

| GabyAdicaEu a răspuns:

Auzi, iti zic eu ceva, eu zic sa iti un paracetamol, apoi du-te la scoala, ca e pacat sa nu te duci, ca parinti tai nu degeaba te trimit la scoala, pentru ca stiu ca poti, ca trebuie, si ca asta te va face cineva mai bun, mai destept, mai avansat in viata!

| alexralu34 a răspuns:

Icearca sa accentuezi simptomele, sa para ca iti e foarte rau si sai rogi pe parintii tai sa te lase sa stai acasa, ca oricum o sa te trimita acasa si o sa-ti fie rau, dar daca nu merge ori te duci la scoala ori te duci la un prieten