E bine ca ai un timp liber in care sa te intrebi ce sa faci cu timpul liber. Asa iti vei consuma timpul ramas si nu vei mai avea unul liber. In primul rand pentru ca afara e iarna si sunt 25 de cm. de zapada ai putea sa faci un picnic . Glumesc! Nu stiu sunt multe chestii: prieteni, filme, scoti catelul la plimbare (daca nu ai, imprumuti unul), TV, jocuri, calculator, muzica, pictezi, faci fotografi, te plimbi cu bicicleta (cand nu e zapada), skateboarding, faci bratari, seriale, desene animate vechi, citesti, iti faci temele ca sa nu mai ai timp liber, faic o plimbare, desenezi pe asfalt, te duci in parc. La cat am scris nu o sa mai ai timp liber. Asa. sa continuam... vorbesti pe mess, cauti prieteni din alte parti ale lumii si vorbesti cu ei, iti aranjezi hainele pe culori si evenimente
, iti modifici poze in Photoshop, scoti hamsterul la plimbare (daca nu ai caine si nici nu ai putut face rost de unul). Vezi cate sunt de facut.
Poti citi o carte frumoasa care sa te captiveze, te poti uita la un film bun (iti recomand tangled sau cats and dogs the revenge of kitty galore), poti iesi in parc sa admiri natura, sa faci niste poze, sa te dai in leagan, poti raspunde mai multor intrebari de pe TPU , poti iesi cu prietenii, pregateste o surpriza placuta la tine acasa pentru prietenii tai, joaca un joc la PC, etc. sunt multe lucruri de facut si crede-ma si eu aveam problema asta inainate dar de cand cu TPU nu ma mai plictisesc
sper ca te-am ajutat
ralucasweet întreabă:
AngelxPXuxu întreabă:
anonim_4396 întreabă: