anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiti cum sa fac la mess, cand vorbesc cu cineva, cand scriu si dupa ce dau enter sa imi scrie numele o singura data? Adica, nu stiu pe unde am dat, si mereu cand dau enter, scrie numele meu si " : ". Acu nu stiu cum sa mai fac sa apara numele o singura data big grin.
Sper ca ati inteles si ma puteti ajuta. Multumesc :*

6 răspunsuri:
| IrinaIvashkov a răspuns:

Heey`

Ca sa iti apara o singura data trebuie sa scrii mai multe mesaje fara sa intre pers respectiva in conversatie repectiva, altfel nu se poate

Baftapuppy dog eyes

| ALEXANDRA1356 a răspuns (pentru IrinaIvashkov):

Asa era inainte. Acu nu stiu pe unde am dat, si nu mai apare asa. Scrie numele meu de fiecare data dupa ce dau enter.hee hee.

| KiddaBăă a răspuns:

Hei. Dacă vorbești cu cineva, dă click pe căsuța aia unde scrii și apasă tasta 2 sau 3. Care vrei tu. happy

| Mariiko a răspuns:

Poate iti trebuie noua versiune... nu stiu... poate sa o downloadezi inca o data

| FallingInReverse89x a răspuns:

Dă click pe scrisul tău din căsuţă, ( selectează.l pe tot ) după aceea ţine apăsat CTRL şi în acelaşi timp apasă 3. :*
Sper că te.am ajutat

| Kimm a răspuns:

Asa mi s-a intamplat si mie :-l. Dar doar uneori si DOAR in conf big grinhee hee). Intram in conf si ieseam, am facut asta de vreo 4 ori si a 5-a oara mi-a aparut normal laughing)