Nu prea inteleg eu bine intrebarea? dar nu nu iti zice nimeni pe clasa a 9 ce rechizite sa iti cumperi? sper ca te-am ajuta funda :X)? daca nu esti convins cauta pe google
Nu cred, ca si eu trec acum in a 9 a iar dintre ghiozdan si geanta eu aleg geanta.
Pai am un frate de a 11 si el ...si-a luat cateva caiete. apoi a luat cate unu pentru fiecare materie mai importanta, si pentru celelate 2 materi in 1 si e mai bine geanta arata mai bine
Pai depide la ce liceu esti
in general cam 1 caiet la fiecare materie( preferabil studentesc )
cat despre ghiozdan sau geanta, aici depinde de tine, ce iti place mai mult.
Pai fratele meu e acum inta 11 si.la inceput a avut doar 4-5 caiete iar apoi in functie de profesori. si-a luat. daca sunt mai rai iei si tu un caiet... daca sunt 2 profesori mai buni.la care nu prea scrii la ore... iei un caiet pentru amun2 si eu prefer geanta arata mai bine
NU stiu daca ne zice dar in privinta alegerii eu as alege ghiozdanul, e mult mai confortabil.(am avut si geanta dar e naspa).
Iarna ghiozdan ca sa imi fie mai usor iar in restul anului gentzi.
nu o sa va spuna diriga ce caiete sa va luati la fiecare materie. nu are ea de unde sa stie.
fiecare profesor o sa spuna ce pretentii are, printre care si ce caiet prefera.
Da ce e invatatoarea dintr-a I-a sa-ti zica ce culoare la pix sa iei?
nu-ti zice nimeni...
si eu ziik ca geanta e mai la moda dar iti va instramba coloana. as alege giozdanul-
Nu prea mai are ce sa-ti spuna diriga totusi la liceu trebuie caiete mari, pixuri / stilou nu mai conteaza pentru ca aici nu mai tine nimeni cont de cum scrii, cu ce scrii ci se pune importanta pe cea ce scrii.
Eu una trec a10a si am optat si voi opta in continuare pentru geanta.
Yurisa întreabă: