| mgtow a întrebat:

Nu stiti un site similar cu Blablacar unde tarifele de transport sunt mai bune? La o masina bengoasa unde curatenia si detailingul raman AS vine una sa imi dea 30 lei pentru 150km laughing asa nu se poate (nici nu accept pe bani putini). Poate stiti alternativa.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai cunoscută ca blablacar nu știu dacă o sa găsești. Probabil dacă anunți ca ai un loc liber pe un forum și menționezi și taxa.

6 răspunsuri:
| RB26DETT a răspuns:

Dai si factura? Fa-ti firma de transport persoane cu masina ta luxoasa daca vrei neaparat sa te imbogatesti din asta, blablacar este o aplicatie de tip ridesharing, este facuta ca oamenii sa calatoreasca mai ieftin, atat pasagerii cat si soferul, nu a fost gandita ca o aplicatie ce sa-ti asigure tie traiul, nu e un serviciu de pe urma caruia sa faci profit, e un serviciu ce te ajuta sa mergi mai ieftin.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Fă-ți firma ta, dacă vrei să câștigi bani mai mulți cu mașina ta bengoasă. Blavblacar nu este conceput ca firmă de făcut afaceri, ci să ofere o variantă ieftină pentru sharing, să împarți cu cineva costul benzinei.

| mgtow explică (pentru sadrian46):

30 lei pentru 200 km nu ajung la impartit de benzina

| Catrice a răspuns:

:O pai aicisa mergi max 10 lei/100km

| Yuoia a răspuns:

Tarife bune pentru cine? Pentru calator sau pentru sofer?

| mgtow explică (pentru Yuoia):

Pentru mine, blablacar imi da bani de sendvis si o apa plata la ce tarife are, mai mult sa ai companie de drum e situl ala, normal ar trebui sa fie aproximativ cat un bilet de tren la clasa 2a dar na, se intelege pretul mic de calatorie