Tu singur ai dedus ca esti un "nesimtit"? Daca da, stii deja ce trebuie sa schimbi, nu ai nevoie de ajutorul nostru. Tu cunosti cel mai bine situatia, tu iti stii limitele si punctele slabe si daca tu esti de parere ca e momentul sa te schimbi doar fa-o, fara sa cauti prea multe respunsuri la prea multe intrebari. Sa fii un tip de treaba (fara sa ajungi sa fiu un pampalau de care isi bat toti joc) nu e mare greutate: mai putin misto rautacios la adresa altora, cate un compliment atunci cand e cazul, fii gentleman cu tipele, spune glume ca sa ii amuzi pe ceilalti, comunica cu toata lumea, etc, etc Bafta!
Mersi mult de raspuns, o sa il marchez cu funda, dar la faza cu glumele, sa stii ca am incercat, da' prietenii mei sunt asa de cool incat rad la unele doar ca sa nu ma simt prost, fata de care imi placea m-o facut intr-un fel nesimtit, iti iau raspunsul ca unul folositor, foarte folositor. Iti multumesc
Stii motivul pentru care ea ti-a dat de inteles asta?
Pai la ce prost sunt, cateodata m-am cam dat si eu mare, sau, nu stiu, chesii prostesti si acum a zis ceva gen : stai ca vine asta smecher / "bun la toate" sa ne arate cum sa facem, si nu e chiar placut, stii? :/
Simt un pic de gelozie in ironia ei )
Eu nu inteleg ce vrei sa schimbi. N-ai exprimat clar deloc ce te nemultumeste si vrei sa schimbi.