Si eu am avut aceeasi problema ca si tine. Tot dadeam din maini dar tot la fun ma duceam. Mai ales daca eram cu capul la suprafata. Dar am tot exersat. Tot am cerut sa imi arate cine stia si am incercat sa imit pe altii. Asta nu o poti face dintr-o data. Umpik de exercitiu trebuie. Doar sa nu uiti sa iei aer in plamani. Asta te tine la suprafata mai bine.
Succes!
Nu este nimeni cine sa te invete ?
poate ai vreun prieten, frate/sora, ruda, parinte care sa te ajute este bine sa fie cineva langa tine
asa singura e mai greu sa inveti
Nu te arunca pe burta de prima data. Stai normal in apa, iar apoi incearca sa " calci apa " (= dai din maini si din picioare in lateral, repet, din pozitie normala). O sa arati cam penibil, dar dupa ce inveti sa faci bine asta, la un moment dat, te vei intinde pe orizontala si vei putea sa intinzi si picioarele. Deja ai echilibrul, cu restul te descurci
P. S.: Ar fi indicat sa faci asta la mare si ar fi si mai indicat sa te supravegheze cineva
Hmm, nici eu nu stiam si nici nu aveam incredere in nimeni sa ma tina sau ceva de genu` asta. Pana cand, un unchi mi-a zis sa incerc sa ridic picioarele de pe pamant (in cazul nostru nisip ) si sa dau din maini ca un caine asa...nu stiu sa explic -sa nu ridic picioarele in sus prea mult- si uite asa, daca dai din maini incet o sa vezi ca plutesti si incet incet o sa ridici picioarele si o sa poti sa te si deplasezi, sper ca ai inteles ceva . Eu am invatat acum 2 veri, in ultima dupa-amiaza de plaja iar anul trecut deja eram "experta". Bafta!
Incerca sa nu intrii in panica, miscarile sa fie calme, sa nu epuizezi daca inoti 2 metri.