| UnuCuSapca a întrebat:

Nu stiu sa joc bine fotbal si multi se iau de mine pe seama asta. Ajutor!

8 răspunsuri:
| BoSSi a răspuns:

Nici eu nu stiu sa joc fotbal si se lua si de mine(defat nu imi placa sa joc fotbal) eu i-am injurat si le-am dat un pumn in gura la toti nu se mai ia nici dracu de mine

| Corcaci_Ionuț_1999 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic. Nu te lua dupa lume, frate. Nici eu nu stiu fotbal si se amuzau mereu ceilalti pe seama mea pana cand mi-am dat seama ca fotbalul nu e de mine si m-am lasat laughing

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Subscriu, si eu m-am apucat de altceva.Am facut lupte, de acolo am plecat ca nu aveam adversar. In final am ajuns un geniu tehnic, pasionat de istorie etc. Din fotbal nu se traieste oricum, care pot sunt o mocirla.

| Mayhem666 a răspuns:

Nici eu nu stiu sa joc fotbal, si nici nu imi place, si s-au luat si de mine la inceput, dar nu i-am bagat in seama si mi-am vazut de treaba mea, si daca au vazut ca nu imi pasa de parerile lor, au incetat, poti sa incerci si tu asta, sa vezi daca merge si la tine. Bafta!

| Tyby148 a răspuns:

Salutare amice si eu am intampinat aceiasi problema acum 5-6 ani doar ca eu eram un micut dolofan si ma puneau in poarta pentru ca nu puteam alerga si ii loveam pe toti laughing, nu imi placea situatia am incercat sa trec la urmatorul nivel dar era inutil pana cand stand in poarta mi-am dat seama ca asta trebuie sa fac, trebuie sa fiu portar... in cele din urma am ajuns la o greutate decenta si cu timpul din poarta am ajuns fundas central, mijlocas stanga - central, atacant si din nou fundas central dupa care m-am lasat. ok morala :
Poate pe tine te pun in mijloc nu gandi ca tu vrei atacant gandeste-te ca acolo e locul tau fie ca vrei sa faci performanta fie ca nu in incheiere vreau sa-ti spun ca ai nevoie de antrenament dar nu singur joaca football peste tot si cu copii si cu persoane mai in varsta.(sper ca te ajuta)

| AFR81 a răspuns:

Cu ce sa te ajutam? Vrei sa inveti sa joci fotbal? Ia o minge, da cu ea la perete sau joaca-te impreuna cu prietenii. Usor, usor vei invata. Asta ar fi prima varianta. A doua ar fi sa nu mai bagi in seama ce spun altii si sa-ti vezi de viata ta. Nu e o rusine sa nu stii sa joci fotbal, nu asta il defineste pe un barbat. Cei care rad de tine sunt niste prosti.

| MarianaNiculescu a răspuns:

Cum sa te ajutam noi? Cumpara o minge de fotball si joaca-te singur daca baietii se leaga de tine.

| Sociopat a răspuns:

Baietii aia sunt la varsta la care fotbalul e foarte important. Se vor maturiza. Tu poti incepe de pe acum sa te concentrezi pe ceea ce va fi cu adevarat important si anume gaura dintre cracii fetelor.