| sergiu2525 a întrebat:

Nu te-au infricosat niciodata intrebarile astea?:ce va fi dincolo de moarte? daca voi ajunge in iad? daca voi fi chinuit vesnic? si cel mai rau: daca nu exista dumnezeu?

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Ba da.Am certitudinea ca exista Dumnezeu, linistea ca El este prezent in viata mea, si siguranta vietii vesnice.

20 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Imi e frica intr-adevar de ce se va intampla dupa moarte si de necunoscut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Personal, nu.
Am constatat că dacă știi din înainte nu mai are niciun farmec, valoare, teamă, frică dacă cunoști ce urmează.
Dumnezeu ne primește pe toți, are unde să ne găzduiască!
Noroc.
Pa, pa.

| Wtf9000 a răspuns:

Daca ne e frica sau nu, tot aia e. Ramane sa vedem... Plus ca nu ar trebui sa te gandesti prea mult la moarte. Ai timp dupa aia sa vezi ce se intampla.

| gabrielutzu a răspuns:

Ba da, de foarte multe ori imi pun astfel de intrebari, nu este nici o rusine sa le pui, rusine este sa nu te gandesti la astfel de lucruri si sa cazi in prostia de a te complace in aceasta viata atat de scurta si nesemnificativa ca durata.
Cat despre infricosat, sincer, uneori ma mai trezesc din cand in cand speriat si bantuit de astfel de ganduri, mai ales cand ma culc seara cu ganduri negre despre viitor.
Dar de fiecate data ma gandesc la Hristos, la promisiunile sale, si ma "redresez" rapid din acea stare...pana data viitoare :laughing
(:laughing deci pentru tine nu faptul de a fi chinuit vesnic in iad ti se pare cel mai infricosator ci acela ca nu exista Dumnezeu...:laughing (glumesc)...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate voi avea alta gandire peste multi ani cand voi fi batran, dar acum fiind doar un copil mi-e frica de moarte.

Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Nu!
Ce va fi, va fi!
Ce pot face eu? Nu am ales eu sa ma nasc..., nu stiu, dar nici nu vreau sa stiu cand si cum voi muri (asta poate m-ar speria, dar, daca e sa se intample, oricat as incerca sa evit sau sa previn... oricum, pana la urma de murit, toti vom muri!)
Incerc sa imi traiesc viata cat mai frumos, iau tot ce-i mai bun de la ea, fac slalom printre necazuri si probleme, inerente in viata...
Da si pe mine ma preocupa si destul de mult aceste mistere si intrebari existentiale.
Multi intreaba, pentru ca toti am vrea sa stim ce si cum..., din pacate, pana acum nimeni nu are o certitudine despre viata de dupa moarte, existenta lui Dumnezeu, Rai si Iad... fiecare are credinta sa, si trebuie respectat pentru asta.
Chiar aici, pe site au izbucnit si dezvoltat conflicte pe aceste subiecte..., nu isi au rostul, sincer..., cine crede crede, cine nu, nu... nu are rost sa apara jigniri!
Sincer, mi-ar placea sa existe Dumnezeu, asa cum se spune ca e, un TATA bun si iertator, care te ajuta, are un plan cu noi, nu un judecator asupru care sa ne arunce in focul iadului, dar... cine stie, daca chiar exista, cum o fi, nu cred ca e, oricum, asa cum il imagineaza oamenii si tot ceea ce se mai spune pe aceasta tema...
Daca viata asta este tot ce poate fi si dupa, nu ar mai fi nimic, nu ma sperii! Traiesc la maxim fiecare clipa, incerc sa am o viata curata si daca va fi ceva, nu ma tem de o judecata de apoi, pentru ca nu am pacate capitale care sa ma trimita intr-un iad imaginat a fi atat de groaznic.
Asa ca, ce va fi, va fi!
Ce tine de mine, fac, incerc sa am o viata cat mai buna si pe cat pot ii ajut si pe altii!
Nu o fac pentru a vedea cineva de SUS faptele mele sau pentru a primi ceva in schimb, ci pentru ca asa sunt eu, asa ca, indiferent cum ar fi, mie nu imi este teama!

assiris
| assiris a răspuns:

Nu pentru ca Exista Dumnezeu si are grija de toate. Cei ce-l ignora ar putea sa se teama de ce li se va intimpla dupa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu exista nu are rost sa te temi! Nu va fi nimic dupa... pur si simplu dispari. Dar daca exista... daca exista nu mai este problema ta, este a Lui. El te va primi in bratele lui si te va aseza de-a dreapta lui!

eileen
| eileen a răspuns:

Nu au de ce sa ma infricoseze din moment ce stiu in inima mea ca Dumnezeu exista.

| Danny _3256 a răspuns:

Daca esti impacat cu Dumnezeu si ai sufletul asigurat, atunci nu ai de ce sa te temi. Dumnezeu exista la fel si iadul si raiul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alinholiavo14, sa nu-ti fie frica de moarte, pentru ca de ce ti-e frica, de aia nu scapi laughing

| bunica a răspuns:

Frica nu le va fi celor fara de pacat, noi cei cu pacate... dar fara de pacat este doar D-zeu. asa ca trebuie sa ne fie frica.

| andreea_7730 a răspuns:

Pe mine nu.

| andreea_7730 a răspuns:

Pai...Pe mine nu.

| Liana [] a răspuns:

Nu, desi as fi putin curioasa blushing dar nu mai are nici un farmec devil

| Princessee a răspuns:

Nu dar daca unii oameni au asemenea intrebari inseamna ca le e frica de lucrurile astea.

| wale a răspuns:

De Dumneze nu ma indoiesc exista 10000000000000%. Dar de moarte imi este teama si de ideia ca voi fi chinui vejnic sad nici nu vreau sa ma gandesccrying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E normal sa-ti faci astfel de intebari eu cred ca fiecare dintre noi si le-a facut macar odata oricum daca tu ti-ai comportat bine in viata nu ai de ce sa-ti faci atitea griji

| Andrusa a răspuns:

Sincer de multe ori m-am gandit la aceasta intrebare, dar asculta sfatul meu niciodata sa nu crezi in iad si lasa ca timpul sa le rezolve pe toate. Tu nu poti, eu nu pot nimeni nu poate da timpul inainte sau innapoi, lasa-l asa cum este bun rau trebuie sal treci tu. DUMNEZEU EXISTA CREDE ASTAI PURUL ADEVAR.PA daca ai intrebari scrie pe blogul meu,, andriuha"pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu imi pun astfel de intrebari uneori. cred ca tu esti genul de om care se teme...nu-ti face griji. fa fapte bune si DUMNEZEU are grija de tine.