| Daviiiiiid a întrebat:

Nu va supara lumea de pe TPU care "cerseste" funcitele.bine si eu faceam asa cand aveam doar o fundita. dar acum se intelege scopul site-ului. e sa ajuti si sa fii ajutat... voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Gizăz a răspuns:

Nu contează în ce perioadă cerşeai ci că o făceai. Asta te face ipocrit. Dacă nu aveai funde ce?

13 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Da.si pe mine ma cam enerveaza oamenii care vor fundita!

mariana
| mariana a răspuns:

Sunt de acord cu tine, "funditele" (raspunsurile castigatoare) nu se cersesc, ele se acorda in raport de continutul raspunsului si daca acesta a fost de ajutor ori nu, celui/celei ce a intrebat. Am observat ca acest tip de solicitare se "practica" doar la userii tineri si foarte tineri de pe TPU, este o madalitate de a-si da importanta, crezand ca raspunsul lor este bun, foarte bun, inteligent, folositor.
Nu trebuie luati in seama cei ce "promit " fundita cand intreaba si cei ce cer fundita cand raspund, eu asa procedez si vad ca merge destul de bine. Ma intriga cei/cele ce intra pe site si-si bat joc de el, prin intrebarile si raspunsurile pe care le dau, ascunzandu-se de fapt in spatele unui avatar si ca nu pot fi descoperiti. Acest site asa cum ai observat si tu, a fost creat pentru intrajutorare si cred ca sunt multi useri care fac cinste site-ului si pe aceia noi trebuie sa-i apreciem si sa ne bucuram ca, putem sa avem sprijin atunci cand avem nevoie de el.
Un gand bun si useri cat mai responsabili pe TPU.

| valy a răspuns:

Pe mine chiar ma amuza persoanele care dau un raspuns stupid.si vor funditza.asta este. daca cred ca funditzele le dau de mancare.sa cerseasca in continuuare.
Scopul site-ului este sa ajuti.ca devii sau nu expert asta se vede cu timpul.
Orcum.cred ca daca ar disparea treaba cu funditzele nu cred ca ar mai fi asa de multe persoane pe site sa isi omoare nervii raspunzand doar pentru cea funditza.sunt sigur ca ar scadea rating-ul la site. avand in vedere ca mai sunt si persoane citeam acum cateva zile.de 2 pustoaice care fac cu schimbul.isi pun intrebari si isi dau fundalaughinglaughingchiar e jalnic.
Da in fine.

| Aero a răspuns:

Si care e scopul site-ului? thinking

| Aero a răspuns:

Nu prea e asa evident care e scopul... daca are vreunul. Stii tu?

| Aero a răspuns:

Acum e randul meu sa te intreb despre acelasi lucru. Glumesti, nu?

| Oxanna a răspuns:

Ba da, si eu fac asa dar de cateva zile am incetat, pentru ca mi se pare stresant...desi ca poate pentru ei inseamna o rasplata pentru ca s-au chinuit sa te ajutewinking :*take care

| RainDrop a răspuns:

La fel!

| Ecou a răspuns:

Imi dai fundita puppy dog eyes? rolling on the floor

| UnicornsAreLove a răspuns:

Exact eu am o fundita da nu cersesc si nu am capatato nici prea usor si nu e chestia eu raspund si la intrebari care au fost premiate

| stefanel11 a răspuns:

Mda ai dreptate...sunt obositori... fundalaughingam glumit nu vreau fundalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

(stick)- corect, perfecta dreptatre

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...astia care cer fundite inseamna ca nu ajuta din inima, ci doar din speranta ca o sa primeasca o fundita. La astia care au putine ma refer. Site-ul asta e pentru ajutor, nu pentru fundite! Daca nu ar fi fundite, rareori as vedea raspunsuri serioase si folositoare. Daca zic " imi dai funda? ", persoana care a pus intrebarea normal ca nu ii da nici fundita, si pe deasupra primeste si un stupid laughing. Chiar nu s-au trezit la realitate? Vor doar sa fie ajutati si sa primeasca fundite. " Fa asa si da-mi fundita " laughing Hm.nu prea vad persoane care cersesc sa aiba fundite laughing Logic ca nu le da nimeni laughing Sunt ca niste oameni saraci care cersesc bani. Numai ca astia cersesc fundite laughing Le dai si nici un multumesc nu primesti laughing Nerecunoscatori si cersetori laughing