Mai rau e ca majoritatea-s (si/sau) plictisiti, frustrati, ignoranti, superficiali, enervanti
Sunt 77097 utilizatori. Nu mi se par atat de putini avand in vedere ca site-ul e doar in limba romana, deci utilizatorii sunt doar romani.
Ma enerveaza ca primesc cate 1, 2 raspunsuri care nu ma prea ajuta [ in cazul unora dintre intrebari ] asa ca, cateodata trebuie sa dau funda cuiva care nu m-a ajutat cu adevarat.
Mi se pare stupid.
Dar asta este.
Viata e dura.
Succes!
Nu este vorba ca sunt putini utilizatori. Doar ca atunci cand pui o intrebare mai grea la care trebuie sa scrie si sa explice mai mult primesti doar cate un raspuns, maxim doua. Dar atunci cand pui o intrebare usoara, la care oricine ar putea scrie ceva, primesti zeci de raspunsuri. Adica cand ai nevoie cu adevarat de un sfat primesti cele mai putine comentarii.
Mie mi se pare ca pe TPU au invatat tot felul de pusti care pun intrebari foarte stupide ...Cand mi-am facut eu contul mi se pare un site mai bun, insa acum... daca te uiti la intrebarile de la categoria"Dragoste si sex" te crucesti
Davyduchiha2001 întreabă: