| garetbora a întrebat:

O alta varianta TPU cu premii v-ar interesa?

12 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Nu. *Toţi pentru unu* înseamnă ajutor reciproc. Dacă s-ar da premii nimeni nu şi-ar mai pierde timpul ajutând, ci strângând puncte pentru premii.

| garetbora explică (pentru Rockart):

Bine spus, dar avand in vedere ca site-ul respectiv e la inceput are nevoie de promovare, premiile ar fi o motivatie pentru a creste numarul de posturi si totodata de utilizatori...

| dydy21 a răspuns:

Nu. Daca ar fi premii atunci nu ar mai fi TPU. Ar devenii: "raspunde si castiga". Ideea acestui site este de a ajuta persoane fara a cere ceva in schimb.

| garetbora explică (pentru dydy21):

Hai las-o incolo, au aproape 200.000 de vizite zilnic si nu pot oferi cateva premii celor mai de top useri?!

| dydy21 a răspuns (pentru garetbora):

Nu m-am prins de ce mi-ai spus mie asta. Ma intrebi pe mine daca nu pot ei sa dea premii? Tu ai intrebat daca ne-ar interesa un TPU cu premii iar eu am raspuns ca nu. Care e rostul intrebarii pe care mi-ai adresat-o?

| garetbora explică (pentru dydy21):

"Daca ar fi premii atunci nu ar mai fi TPU" - ai zis.
Dar totul costa pana si prietenia. Ar mai fi TPU, premiil ar fi un fel de respect, apreciere pentru seri fideli...

| dydy21 a răspuns (pentru garetbora):

Nu sunt de acord. Premiile nu ar reprezenta respect si apreciere ar reprezenta motivatie.

| Catalin_Stefan_1989 a răspuns:

Daca dai funda...sigurwinking

| garetbora explică (pentru Catalin_Stefan_1989):

Cu ce te alegi daca iti dau funda. Bine iti dau, ca ai cerut.

| garetbora explică (pentru Catalin_Stefan_1989):

Nu ma lasa sa iti dau funda, adica nu apare in dreptul tau, ci la altii care au raspuns, sorry, am incercat