Un criminal in serie ascuns in bagajele ei care a omorat-o si apoi s-a sinucis.
A incercat sa se sinucida, a vazut-o cineva la omorat pala si dupa sa sinucis in liniste
Tipa era gravida si nu vroia sa afle nimeni asa ca a decis sa se sinucida si sa isi omoare si copilul. dupa ce a nascut si-a omorat copilul dupa care s-a sinucis.
SAU:
A iesit 1 tip din wc care a dus o lupta grea cu acea femeie, in urma careia au murit amandoi!
Deci, in camera de hotel era un cadavru si sa omorat si ia, ori avea un cadavru in geanta, ori era un criminal in hotel
Decii am si eu un oracol...
Si am inttrebari si amintirii
Dar spune-mi si miee jocuri, teste, decoratiuni etcc
Cum ar fi sa se arda paginilee pe margini si sa se picure cu ceara ca sa para ca e vechi
ceva de genul asta vreau please
Iti promith ca nu te voi deranjaa
Aaa si daca stii trimite-mi si mie cateva amintirii dar nu de tristete, prietenie sau ceva anume Vreau ceva de genu:
Iti las un tezaur
Cu 4 litere de aur
O.A.N.A
PLeAsSsE
Te rog mesaj privathh
Păi.Primul cadavru era [logic] al femeii, iar al 2lea era al cuiva care era deja mort in bagaje [zice ca ''se duce si isi cara bagajele''].
Apropo, e caz adevarat?
Pai amantul sau iubitul ei! Da trebuie sa fi e smecherie la mijloc! AAAA sau poate era insarcinata si a nascut acolo! si copilul e al2lea cadavru!
Copil care l-a nascut dupa ce a ajuns in camera apoi aia si-a ucis copilul si apoi s-a sinucis
Cred ca menajera era. Cand femeia a intrat in camera a inchis totul si menajera era inautru.Cum nu exista o cale de aerisire amandoua au murit sufocate