De unde le scoateti nu stiu.Documenteaza-te despre 2012 mai bine.Se zice de o schimbare majora in omenire sau pe plant planetar, climatic etc nu despre gauri negre. Un lucru e sigur, nu va muri nimeni.
Ce gaura neagra, de unde apare aceasta gaura neagra? Il va creea cineva care stie sau vrea sa fie sfarsitul lumii in 2012? 21 decembrie 2012 va fi o zi si o noapte ca ori care alta. Nu se va intampla nimic doar ca este o zi diferita fata de calendarul mayas care se termina pe 2012. Si despre anul 2012 se zice ca ori vor fi eruptii vulcanice ori meteoriti ori planeta va devia de la orbita ei ori incalziri globale si ghetarii se vor topii prea brusc ori de planeta nubiru si intoarcerea ei, dar de gaura neagra de care zici chiar n-am aflat.
Nu se stie nimic concret. Nu poti da un raspuns corect in ceea ce priveste un viitor enigmatic. In schimb, iti poti antrena imaginatia, iar eu nu doresc asa ceva, nu doresc a induce in eroare pe nimeni cu debitarile mele.
Doar Dumnezeu stie daca este adevarat sau nu.Nu suntem noi, oamenii, in masura sa spunem ca este sau ca nu este adevarat.
Bună
Categoric NU! Pentru că se spune că Dumnezeu va coborî a doua oară pe Pământ, corpurile se vor îndumnezei şi după aceea lumea nu va mai fi rea.Am citit într-o carte şi ne-a spus şi la şcoală.
Crede-mă
Pa-Pa
Eh na.nu stii ca ziceau ca in 2010 ne ducem dracu'. si uite ca inca mai vb unii cu altii)
Eu zic sa te mai documentezi putin, daca stai sa citesti articolele dupa net o sa ajungi la concluzia ca pana acu' trebuia sa murim de cel putin 5 ori
Da.La fel de adevarat ca si atunci cand spun ca Hanescu o sa il bata pe Federer la US Open(daca stii ceva tenis ). Fi SERIOS!
Nu cred si si daca s-ar intampla cred ca nimeni nu ar suferi asa de mult pentru ca ne intalnim cu totii acolo in cer (mai putin ceilalti care vor fi jos)
Normal ca nu! Daca nu te'ai uitat s-a schimbat termenul de la 2012 la 2020 si ceva. Dar oricum nu ii cred! Nu mai crede in prostii!
Va muri cineva stiti cine base va zice ios cel mai tare si mor eu hahahah.stati calmi linistiti se termina un calendar si gata asta insemna ca vine sfarsitul lumi stiti cand vine in 20120000000 atunci vine au zis si in 2009 si azi adica 1 august 2010 si in 2005 si in 2000 si in 1998 si in 1750 si nostradamus=un nebun calmi linistiti nu faceti atac de cord linistiti cica ploua cu sange fum foamete si razboi la el jos in tara nebunilor stati linistiti daca moare cineva e de o boala nu de sfarsitu lumi e si daca vine zic stai mancatiasi nu ne omora
Pitic întreabă: