Lucky Strike, din urmatoarele motive :
- sunt printre putinele tigari din care chiar simti ca fumezi
- nu au un aspect cool (vezi tigarile vogue) deci nu va fuma toata prostimea. Sunt tigari adevarate nu paie pentru pokemoni
- fumezi mult mai putine in comparatie cu alte tigari (ai fumat una, nu-ti mai trebuie alta 3-4 ore) ceea ce inseamna economie la bani si sanse mai micute de a face bolile fumatorilor (atentie, n-am zis ca nu sunt sanse)
De asta iarna tot incerc sa ma las, chiar reusisem asta cateva luni... Sfatul meu copii, lasati-le reaq ca nu-s bune! Numa bani aruncati aiurea pe fum + tot pachetul de neplaceri (miros urat, raguseala, etc)
Marlboro light + - 10 tigari la zi depinde...cateodata mai putin de 10 cate odata ajung si la un pachet mare tinand caont k eu aici in Italia imi iau doar de 10 tigari
Ma bucur ca gasesc si aici romani de peste hotare
Eu fumez Marlboro rosu, si fumez cam 2 pachete pe zi,dar la o distractie ceva, cand mai apuc sa mai beau, depasesc 2.
Fumez mult si am incercat sa ma las dar nu pot.
Kent 1, in general 2-3 zile maxim 4.
La un chef, imi iau tot timpul 2 pachete sa nu raman in pana
Cand vin in tara si fumez kent pall mall dunhill, etc... nu le prea simt, am uitat sa zic...
Eu fumez Kent 8, cam 4 pe zi ))). Mai mult fumez cand sunt cu gasca -.- sau cand sunt suparata.
Parliament Aqua Blue...Le recomand tuturor fumatorilor! Inca un sfat ``benefic`` gatului Dumneavoastra incercati sa fumati doar o marca de tigari deoarece doza administrata de la tigare la tigare este diferita! 1 pachet este suficient pentru orice fumator
Si eu am 15 ani fumez de la 9 ani jumate si nu ma pot lasa fumez 1 pachet la zi cate odata si mai mult si nu stiu dc fumez atata