Like
Exista paznici de noapte care sa nu doarma? Si la aceasta varianta cunosc preoti care au paznici si aia stau beti si dorm si nu ii da afara
@ zahi problema de gandire nu intreaba daca paznicii sunt beti sau nu...paznicul trebuie sa nu adoarma, tocmai de asta se numeste paznic!
Da man de acord cu tine dar intrebarea ta are multe pucte de vedere tu ai ales ceea ce ai vrut. Daca e sa gandim logic si uman Esial a raspuns super bine la puctu 3 avand in vedere ca e preot si a trimis la moarte un om. Sunt multe raspunsuri castigatoare apropate toate dar na tu alegi ceea ce-ti convine si ceea ce gandesti.
Sunt mai multe optiuni, dar presupunem ca-l nimeresc pe ala corekt...
1. Il da afara pentru ca zice preotul are puteri "satanice", cam prost raspunsul dar asta ar fi unul.
2. Preotul il da afara pentru ca l-a facut sa-l ucida pe pilot, daca preotul l-a trimis doar pe pilot e clar ca a murit ala, si daca l-a trimis preotul, stiind ca daca se v-a prabusii v-a murii, l-a facut pe preot vinovat de asta...
3. Preotul se gandeste ca paznicul ar fi cel care a facut avionul sa se prabuseasca dar e cam greu de crezut tinand cont ca i-a dat bani drept rasplata.
Cred ca sustin mai mult a 2a varianta a mea pentru ca este mai credibila putin...
Daca nici una din astea nu e corekta, da-mi un comment la raspuns si spune-mi si mie dc
Prntru ca un paznic nu are voie sa adoarma la locul de munca
Pentru* scuze
Bravo, foarte tare la asta nu m-as fi gandit nici la batranete
Pai daca s-a prabusit avionul inseamna ca preotul a murit! Ce bani sa mai primeasca? A plecat el de la munca pentru ca nu mai avea pe popa "boss"
Il da afara pentru ca l-a luat somnul in timpul serviciului. Mi-a luat ceva sa-mi dau seama
Paznicul nu are voie sa doarma noaptea, in consecinta visul ramane un simplu vis
A visat duminica noaptea, nu in timpu` la servici...
`noaptea viseaza ca preotul va face o calatorie cu avionul si ca acesta se va prabusi`...preotul nu a facut calatoria, a trimis avionul inainte, si avionul s-a
prabusit; dar fara preot...
de ce il da afara?
pai am si eu un frate acordeonist...
Cam multe variante de raspuns.
Din cate stiu biserica nu este de acord cu clar vazatori
1-pentru ca a gresit premonitia
2-pentru ca ghicitul nu e admis de biserica?
3-pentru ca e frustrat pentru ca trimis un om la moarte cu buna stiinta?(pilotul)
1. Il da afara, fiindca preotul este om bun si credincios si cu acei bani spera ca paznicul sa reuseasca mai mult in viata.
2( a doua varianta). Preotul isi da seama ca paznicul are un dar special de a prvesti viitorul si il da afara ca paznicul sa poata sa-si indeplineasca destinul.(...)
Aurelyana întreabă:
anonim_4396 întreabă: