| Lollypop a întrebat:

O sa fie ziua de nastere a prietenei mele luna asta. Ce ii pot cumpara?puppy dog eyes Ne-am cunoscut pe internet si ne intelegem super mega binelove struck. Poze cu mine si ea nu am si nu ii pot face ceva personalizat. I-am facut o felicitare care cred ca o sa ii placa deoarece e facuta chiar de mine 100% dar in legatura cu cadoul nu am ideesad. Ceva idei?puppy dog eyes Nu vreau nici ceva foarte scump. Ceva ce sa ii aduca aminte de timpul petrecut impreunahappy. Funda pentru cea mai buna ideehappy

Răspuns Câştigător
| Cineva! a răspuns:

Ma bucur foarte mult pentru voi.Genu asta de prietenii stranse se leaga mai rar. Oricum, in situatia ta sunt si eu!:X, ne cunoastem de 2 ani de zile si 'planuim' sa ne si intalnim.Eu i-am facut cadou(de craciun), o geanta-->cam asa http://www.bizoo.ro/......101081.jpg
si o pereche de cercei. Iii mai poti lua.
-->O carte frumoasa.
-->obiecte decorative(de ce nu; facute chiar de tine)
-->un articol vestimentar; daca ti se par potrivit
-->Mie mi-a placut mult ideea cartii acesteia; chiar am vrut sa o camand(insa nu am facut`o din pacate); mi se pare ceva dragut, frumos insa nu cunosc continutl, dar iti dai seama ca va avea mari emotii cand o va vedea
-->Bijuterii
-->Parfum/crema
-->o cana draguta(sunt si cani cu inscriptii gen:pentru cea mai buna prietena; eu am primit si m`am bucurat mult)
-->O esarfa
-->Poti face un film din poze, in care sa si scrii mesaje dragute si sa-l pui pe un cd. 8->
.
Daca inca nu stii ce`si doreste si ce`i place si nici nu vrei sa 'te dai de gol' alege`i un cadou in functie de zodie, sau macar fa`ti o idee!
: http://www.newgirl.ro/alege-cadoul-potrivit-in-functie-de-fiecare-zodie/

Mult noroc in alegerea cadoului si sper sa va intelegeti asa mereu>:D

2 răspunsuri:
| lilbunny a răspuns:

Pai ai putea sa ii cumperi un tricou foarte frumos cu o pereche de cercei asortati & un lantisor happy
sau o inimioara sau ursulet de pluş, ceva foarte sweet...
poti sa ii dai si ceva simbolic, gen "o bratara a prieteniei" sau lucruri din acesteahappy.
sunt convinsa ca ii va placea cadoul indiferent de ce este, important este gestul:*, si va fi bucuroasa doar sa te aiba ca prietena big grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai iai si tu:

haine

papuci

ciocolata

ceva de genu...

apropo si ziua prieteni mele este luna asta sambatala ora 13:00!

dar credeti-ma nu am nici o idee pentru cadoul ei...

ori ce raspuns va fi acceptat /... dau fundita pentru cel mai bun raspuns