Dar incaa?
Dar eu sunt incepator nu stiu prea multe lucruri
O să-i placă sigur de tine când o să înveți că nu se scrie "Davinci". : )
Însă... dacă ești frumos ca Rafael, sigur o să vrea să retrăiască pasiunea Renașterii cu tine.
Frate nu chiar ca Rapha dar ceva de genul. Ei ii plac luptele si de fiecare data cand sunt la antrenament ea se uita pe fereastra si nu ai crede asta dar e adevarat.
Păi ce mai stai pe TPU, măi? Fugi și te luptă la fereastra ei, să te admire.
DAR... Nu stiu unde traeste.
Cum daca ea se uita la mine cand sunt la antrenament de kung fu. Dar chiar de as sti unde traeste cu cine sa ma lupt? Cu tiganii?
Ce are Rapha?
Fato eu spuneam in ghilimele nu chiar ca da Vinci, si sunt baiat
Ba timpititas pe mine ma chema Serghei
Ba tîmpitaș pe ea o chema Daria si pe mine Serghei, cei asa greu de inteles?
Da, măi, foarte bine.
Era o glumă.
Depinde de la fată la fată, gusturile la băieți nu se discută pentru unele poți fi prost dar frumos iar pentru altele urat dar bogat. Exista fete pentru care contează frumusețea interioara, adică dacă ești drăguț, amabil, Îți plac câinii înveți Bine, iar pentru altele frumusețea exterioară, adică coperta. Sau genul ăla de fete cărora le plac fotbalistii, căntăreții *aia e o atracție falsă, până la urmă se v-or plictisiiii iar după aia altul.
Eu zic sa te comporți cât de natural poți. O fată se va uita prima data dacă ești drăguț și amabil și sociabil. Cat despre talente o sa te ajute pe tine nu pe fete, dacă ție îți place ce faci fă-o în continuare .
Sper că te-am ajutat
Inseamna ca o sa ma placa, sti a o apara, a `` picta ``, imi plac animalele, aproape tot ce ii place ei. Cum sa ii zic ca o plac?
Începe foarte ușor, pur și simplu scrie-i un mesaj cu "Bună!" dacă vezi ca răspunde înseamnă ca e o persoana de treaba, fa-o sa Își dea seama ca aveți multe lucruri în comun nu îi spune dîn prima ca o placi ve-i strica totul, dar dă-i de înțeles că poate să aibă încredere în tine dacă sentimentele nu sunt reciproce înseamnă fie că îi place de altcineva fie că între voi nu e să fie, poate mai târziu o sa își dea seama cine e potrivit pentru ea și poate vei fi tu acela
Îți sugerez totuși să încerci partea cu mesajul, adică scrie-i iar dacă răspunde poti sa ai deja speranțe dacă nu las-o în pace. Dar nu o brusca, ia-o încetișor, poate vreo 2-3 săptămâni până îi spui "Știi, eu chiar țin la tine."
Succes! Sa ne spui ce s-a intamplat
Bună, îmi pare rău că nu am răspuns la mesaje dar mă întâmpină notificarea "statutul de membru junior nu permite..."
Nu e bine sa îi spui ca o placi din prima deoarece ăsta poate (în cele mai multe cazuri) sa afenteze relația de prietenie sa zicem așa dintre voi doi. E un fel de friendzone și dooaree.
Am văzut ca ai spus aici ca se uita la tine pe geam cand te antrenezi, e posibil ca te simpatizează dar nu e ok sa îi spui din prima ca o placi. Poate ea își dorește sa știe mai multe despre tine
Davyduchiha2001 întreabă: