| soare_1895 a întrebat:

O sa plec la mare si cateva zile o sa stau in camera, fetele stiulaughing

Ce pot sa fac ca sa nu ma plictisesc zilele alea, adica eu singura? Eu ma gandisem sa imi iau o carte de povesti si sa scot la imprimanta pe niste foi bancuri

Alte idei?

Răspuns Câştigător

Pai, eu iti urez distractie placuta la mare! si sper sa nu mai stai,, inchisa in camera prea mult'' si sa te distrezibig grin
Poti sa iti iei machiajuri, sa te fardezi, rujuri, parfumuri ca sa te prostesti sua chiar sa.descoperi noi sitluri de machiaj cu care iti sta bine, din plictiseala.
Incarca-ti tellu' si vbeste cu o prietena buna, fa farse la telefonhappylaughing
Daca iti incarci tellul, poti avea net pe el si poti sta si pe net.
Ia-ti DVD-uri cu filmewinking...benocleaza-te la filme.stai la TV.
Daca ai tv acolo da drumu pe mtv, kisstv etc si danseaza, canta.
fa poze:X...
Ia-ti reviste, benzi desenate(kkre au...si bancurihee hee)
Dormi:X
Insa seara poti sa te duci in satul de vacanta, sa te dai in jocurile si alea de pe acolobatting eyelashes
fundita?

5 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Oricum o să te plictiseşti. Ia-ţi ceva cărţi, nişte dvd-uri cu filme, muzică să ai pe telefon sau mp3! Vezi tu! Baftă!

| Emeraude a răspuns:

De ce sa stai singura in camera? Daca te referi la perioada CM, poti folosi OB-urile daca nu mai esti virgina si esti obisnuita cu ele sau un tampon care se potriveste slipului, astfel incat sa nu aiba acel aspect ca si cum ai avea pampers, avand grija sa il schimbi des, cam la 4 ore. De altfel, am auzit de niste pastile care se iau pentru a intarzia menstruatia, desi eu nu prea am incredere in ele si nu ti le-as recomanda, dar daca este nevoie, te poti consulta cu un medic ginecolog sau cu medicul tau de familie. Nu are rost sa mergi la mare si sa stai in camera toata ziua, pierzi distractia de pe plaja sad.
Mult succes si vacanta placuta!
Pa-pa!

| 009 a răspuns:

Poti sa citesti, sa scrii ceva, inarmeazate cu multe reviste, sa iti faci unghiile, sa asculti muzica, sau pati sa faci http://www.youtube.com/......ttp?/watch

| Wolf94 a răspuns:

Pai ce fac eu dar nu o zi intraga poate doar o ora e sa ma uit pe fereastra si sa imi dau cu parearea despre oameni sau ia-ti dupa situl mobil8 niste jocuri pentru telefon

| mikidutsa a răspuns:

Nu ai de ce sa stai in camera. Puneti niste pantaloni foarte scurti pe tine si iesi pe plaja. Nu se va observa nimic. Eu una asa am procedat de fiecare data tongue