De ce trebuie sa stai NUMAI in camera? Chiar nu inteleg. Chiar daca, din diverse motive, nu vei putea merge la plaja, exista o gramada de alte activitati pe care le poti face, afara, in aer liber, fara sa te auto-claustrezi. Poti sa te plimbi prin statiune, sa mergi intr-un parc de distractii, sa casti gura prin magazine (ca asta nu costa).
Ceva comic e cel mai bine, bancuri, faze... daca ai avea calculatorul cu tine ar fi super.De ce sa stai in camera? Ai treburile alea? Du-te si plimbate nu sta inchisa.Pe faleza, pe la umbra, prin magazine. Dstractie placuta.
De ce sa stai numai in camera?
Bucura-te de soare si de mare
nu sta in camera
Pai... O carte, sau mai multe.
Eventual foaie si pix\ creion daca iti place sa desenezi.
Un mp3, sau ceva sa asculti muzica
Eventual un aparat foto
Pai... poti sa vorbesti la telefon cu prietenele/prietenii tai, sa stai la televizor, sa iti faci unghiile cam asta as face eu. sper ca ti-am fost de ajutor
Mda, sa vedem ce idei am:
Fa-ti un oracol
Fa-ti unghiile
Iati un radio(sunt la unele magazine ceva mic ca un mp doar ca e radio)
Asta e ceva ce fac eu-cumpara un caiet de romana si scrii o poveste.Eu scriu,, lumea mea". Scriu cum vreau eu sa fie lumea.
Fa niste desene cu baiatul pe care il placei sau alt ceva
Ce poti sa faci? uite niste idei:
-sa asculti muzica
-cumpara niste reviste interesante
-deseneaza
-trimite o scrisore celei mai bune prietene sa tineti legatura
-inventeaza un dans pe melodia preferata
-fa-ti temele de vacanta [daca ai]
-citeste o carte
-ia niste poze si fa colaje cu ele [pune cercei, frizuri etc] ca un aparat de modificat poze
-fa o rama pentru poze
-citeste benzi desenate
-incearca sa inventezi frizuri
-fa-ti unghiile
-inventeaza un cocktail
-fa poze artistice
-inventeaza glume
Pai in zilele alea poti merge la plaja dar stai cu pantaloni scurti pe tine si nu intri in apa
Pai poti intra in apa daca esti in zilele alea. Poti folosi tampoane interne.Eu asa am facut. Sper ca te-am ajutat.:*