| daniela_7403 a întrebat:

o sa va puneti o dorinta de revelion? credeti in asta? eu da:laughing)poate nu prea dar fara ca sa vreau imi pun, e un obicei la mine deja:laughing)

Răspuns Câştigător
| julieta a răspuns:

Sincer nu cred, daca e sa se intample ceva ce imi doresc si fara sa imi pun dorinta se va intampla. daca e sa fie va fi, daca nu nu. daca imi pun dorinta, o sa stau si o sa ma gandesc cand se va implini, si o sa fiu mult mai dezamagita cand nu mi se va implini! happy

19 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Cu siguranta o sa imi pun o dorinta.

| AvalohAlyn a răspuns:

Dorinta mea pe care mi-o pun mereu indiferent ca e Revelion, Craciun sau Paste e ca Dumnezeu sa imi dea multa sanatate si fericire, lucrurile cele mai importante pe care le poate dori un om. Celelalte sunt maruntisuri.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Eu nu cred, sunt superstitii, pentru cine crede e ok.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Nu imi pun, mi-i rusine.

daniela
| daniela a răspuns:

Da ca in fiecare an si o sa am si bani la mine si la 12 o sa mananc peste si... lenjerie intima rosie

| Bishop a răspuns:

I'auzi, nu stiam, bine ca zisasi. Dar mai multe nu se poate? laughing

| User a răspuns:

Da, sa treaca Unirea de L'poollaughing. cea mai mare dorinta a mea pe 2010laughing

| Ana_6509 a răspuns:

@paul27: pentru ca ai spus-o nu ti se va implinilaughing. Poate imi pun daca imi mai aduc aminte dupa cateva paharelelaughing.

| dyddyyyx18 a răspuns:

Eu, de pus, mi mi-am pus. Acu` sper sa se indeplineascabatting eyelashes

| lencikk a răspuns:

Si eu am un obicei din asta si cred cat decatbig grinnah eu imi pun o dorinta mereu 60% mi s-au implinit :dnu e o regula dar nabig grinsi mai sunt superstitii din astea sa te imbraci in rosu ca sa te placa baitzii la anul sa ai bani in buzunare sa ai usturoi in alt buzunar sa te pazeasca de farmece si de deochi si sa te tii de mana cu cei dragi ca sa mai ramaneti un an impreunabig grinnu neparat sunt adevarat dar sunt amuzantebig grinsa incerci si u:d

| ☻☆Diana☆☻ a răspuns:

Uit mereu sa`mi pun dorinte, sunt prea cascata...laughing
Imi m ai aminteste sora cateodata da` anul asta il face deeeparte deeeeeeparte:Xlaughing

| knnight a răspuns:

Sanatate...gagici si banismug laughing)

| happy.....withoutyou a răspuns:

Cea mai importanta dorinta pe care si-ar puteao pune un om e sa aiba o familie, stiu de ce o zic.

| Deeza a răspuns:

La fiecare revelion imi pun o dorinta si nu mi se indeplineste niciodata. Oricum eu voi continua sa-mi pun, poate o data si o data se va indeplini.happy

| Strify a răspuns:

E cam ciudat dar si eu o sa am incredere in unele superstiti si o sa le incerc. daca nu merge... cel putin stiu ca e funnyhappy

| dororai a răspuns:

O să-mi pun o dorinţă. să se îndeplinească dorinţelor tuturor celorlalţi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal... dar nu cred ca este o dorinta, oricine poate ghici ce vreau de la noul an, cea mai importanta in viata este santatea, daca o ai restul' sunt la o aruncatura de bat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Pentru mine, cred ca cel mai potrivit ar fi sa-mi fac de dinainte o lista si exact la cumpana dintre ani, sa o citesc. Poate mi se va indeplini macar jumatate laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da o sa imi mai pun o dorinta. Dar cum niciodata nu s-au implinit de cate ori imi puneam in noaptea de revelion, asta e ultima incercarehappy