In dreapta, mai jos, la fiecare raspuns, ai fundita. poti sa o dai oricui doresti, de obicei se da la raspunsurile cele mai bune. Poti sa dai funda, numai la raspunsurile intrebarilor tale.ca acum de exemplu poti sa imi dai mie.
Bine ai venit printre noi!
Fundita = Medalie oranj = Raspuns castigator = 100 de puncte.
Este un fel de "Multumesc". In acest fel ii multumesti celui, care te-a ajutat cel mai mult, raspunsul caruia a fost cel mai bun, din punctul tau de vedere.
Cand te vei hotara, ce raspuns este cel mai bun/folositor (in mod normal ai maxim 5 zile la dispozitie), va trebui sa dai clic pe "Declara raspuns castigator" in dreapta raspunsului preferat, iar apoi sa dai clic pe "OK". E simplu.
Succes! Numai bine!
P.S. Citeste si Intrebarile frecvente: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente . Sigur, vei gasi multe raspunsuri si aici.
Pai draga mea... cand primesti raspunsurile la intrebarile tale. in dreptul fiecarui raspuns in partea dreapta este o funda acolo gri care atunci cand dai cu mouse-ul pe ea devine portocalie sau aurie daca vrei sa dai fundita dai click pe ea. atentie fundita este data numai unui raspuns. cel care ti se pare cel mai bun. deci daca ti-ai dat seama. poate imi dai mie prima ta fundita ::*:*:*
Pai cand iti dau multe raspunsuri prietenii sau ma rog trebuie sa alegi care e raspunsul cel mai frumos si mai ...bine raspuns ca sa spun asa si iti apare aproape de raspunsul meu o funda si dai pe ea si iti spune o intrebare daca esti sigur sau nu stiu cum si tu dai ok ...imi dai funda?
Salut, Adriana!
Cand primesti un raspuns(de exemplu, al meu), te uiti in dreapta lui, si vezi ca-ti apare o funda alb-negru.
Da-i click pe ea(in dreapta raspunsului meu).
La revedere!
Funda?
In dreptul raspunsului de la intrebarea ta este o fundita alb-negru in mijlocul careia scrie cifra 1. Apesi pe ea dai "Da" la fereastra care iti apare si gata. Poti exersa dandu-mi una mie