| CrucifiedCountess a întrebat:

O tipa in fusta stramta si scurta vrea sa se urce in autobuz. Da sa ridice piciorul pe scara... dar intalneste privirea calatorilor atenti la miscare - se vedea cam totul. Asa ca discret, duce mana la fermoarul de la spate si il descheie putin sa-si coboare usor pe solduri fusta... Incearca din nou sa urce... tot asa. Se descheie mai mult la fusta - tot nimic. A treia oara - idem. In spatele ei - un cioban. Asta o ia de umeri si o urca. Tipa revoltata: - Nesimtitule, pui mana pe mine?!? Ciobanul: - Apoi domnita draga, dupa ce m-ai descheiat de 3 ori la slit am crezut ca suntem prieteni...

Răspuns Câştigător
| psiholoaga a răspuns:

laughing Tare. Mi-ai amintit de unul: O tipa, intr-un autobuz aglomerat, era presata din toate partile, la un moment dat, se intoarce revoltata catre barbatul din spate: Domnule, ce te impingi asa in mine? Vrei sa mi-o tragi sau ce?! La care asta: A, nu. Eu... -Atunci, da-te, poate vrea domnul sau domnul sau domnul...

11 răspunsuri:
pupimik
| pupimik a răspuns:

Ion si Maria dupa casatorie.
In prima seara impreuna...Ion catre Maria :
-Hai mai Marie... da un pupic la boschet.
A doua seara la fel.
Dupa o saptamana...se enerveaza Maria :
-Auzi mai Ioane, daca nu plantezi pinu...eu vand terenu!

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Asta nu e prietenie. Asta e motiv de divort. Sau de casatorie daca don'soara era vreo miorita!

| selef a răspuns:

Super.

| CrucifiedCountess explică:

laughing super psiholoafahee hee poate vrea domnu'.sau domnu'... laughing

| CrucifiedCountess explică:

Ha ha hah tare Queen!

| Princessee a răspuns:

Eu stiu altul:
Intr-un avion erau un elev, Bush, Eminescu si Balcescu. Avionul avea probleme si se prabusea. Avea doar trei parasute avionul. Bush zice:
- Ma, eu sar. Lumea are nevoie de mine.
A sarit.
Eminescu ii zice elevului:
-Tinere, ia tu parasuta ca eu sunt batran. Salveaza-ti tu viata.
La care elevul:
- Pai nu e nevoie avem trei parasute.
- DE ce? zice Eminescu
- Pai Bush a sarit cu ghiozdanul meu! laughing rolling on the floor

| Simon_7286 a răspuns:

Bravo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un indian cu capul lipit de pamant pe o autostrada americana. Turisti curiosi in jurul lui. Indianul:
- Chevrolet... de sapte ani... cu numere de Florida... culoare alba... aripa dreapta lovita... patru fete palide...
La care turistii impresionati:
- Dumneata auzi atatea lucruri?
- Da, pe dracu', acu' cinci minute a trecut peste mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca dupa ce l-a descheiat de trei ori la shlitz si-a facut aparitia toiagu' rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Queen bestial rolling on the floor

| elisa_2627 a răspuns:

Tare de tot! Tipa era revoltata ca nu a putut sa-si faca numarul pana la capat.