Imi place ce am citit si sunt de acord cu julyssa fa`ti un blog si mai scrie parti din povestile tale ca esti foarte priceputa
eu as vrea ceva legat de medicina pentru ca imi place foarte mult biologia si chimia dar inca nu sunt foarte sigura ce sa aleg
Heiiiii
tine-te de asta
Scrii frumos
Si eu scriam pana acum putin timp, dar acum bag vechea "vrajeala " cu "n-am timp "
As vrea si eu sa ma ambitionez ca tine, sa mai las pc`ul, machiajul si baietii si sa ma apuc de treaba
A, si inca ceva, sa ne mai arati cate un fragment din creatiile tale, chiar sunt frumoase
Kisses :*
Eu.Designer vestimentar.Asta vreau de cand eram foarte micuta si cred ca as avea aptitudinile necesare pentru a profesa in acest domeniu.
Pai.deja sunt model.si cand voi fi mai mare vreau sa ma fac cantareata si actrita :X
Pai.deja sunt model.si cand voi fi mai mare vreau sa ma fac cantareata si actrita
Eu mi-as dori sa devin procuror. Asa, peste noapte... glumesc, imi doresc, dar stiu ca am mult de invatat pentru asta...
Ai talent, asa ca te rog sa continui ceea ce faci.
Bafta si mult inspiratie!
Am citit intrebarile tale de aici de pe TPU. Si am citit raspunsu` tau la intrebarea aia cu ce titlu` sa pui cartii`, si am vazut despre ce`i cartea (The red winter sau ceva de genu`:d cu Leah, Robert, alea alea si m-ai facut curioasa. M-am gandit sa-ti sugerez sa-ti faci un blog unde sa scrii fragmente, da` mai lungi din carti si sa mai citim si noi. Asta pana ti le publici.
Bafta.
Foarte interesant fragmentul din cartea ta...este extraordinara. si eu ador sa scriu si mi-as dori sa devin o scriitoare celebra ca stephenie meyer sau charlaine harris. spre deosebire de tine mie imi place sa scriu despre vampiri. ador cartile si filmele cu vampiri. o sa iti las un mesaj cu prima mea mini-carte