| CheZze a întrebat:

Oameni buni happy nu stiu ce sa mai fac afara.ma plict de moarte cu ink un prieten, vreau si eu niste ideei. Dau funda la cele mai bune!

10 răspunsuri:
| Ady00pk a răspuns:

Iesiti la o bere, iesiti cu bicicletele, faceti sport, mergeti la stranduri sa cunoasteti alta lume, iesiti prin parc dupa fete, ai internet vorbeste cu tipe pe messenger si dati intalnire in orasul tau.Sunt sigur ca veti gasi voi cevahappy Profita de vacanta nu o lasa sa se scurga asa cum fac eu stand toata ziua pe tpu.ro laughing si cautand intrebari noi la care sa raspundbig grin hai bafta distractie!

| jarulitza a răspuns:

Sunati-va alti prieteni cu nr necunoscut, schimbati-va vocea si faceti-le farse la tel happy la noi iese intotdeauna super tare doar ca am facut-o deja tuturor cunoscutilor tongue bafta big grin

| OneMoreGirl a răspuns:

Se pare ca avem aceiasi problema... cel putin mie mi-a trecut...
eu, desu urasc sa citesc, mi-am luat o karte care mi-au rekomandato prietenii mei... si o citesk atunci cand am timp...
Stiu ca nu primesc eu funda dar cel putin cred ca ai citit raspunsul meu...

| AcDc4ever a răspuns:

Pai cu bickla stiu ca te dai ati putea sa mai chemati inca niste prieteni si sa mergeti la mall in mamaia sau la plaja ppa andy

| PedoBearIsHereBitches a răspuns:

Speriati babele, bagativa cu disperare in multimi, impigeti un copil, prefacetiva ca picati cu skateu si va loviti rau...iti placbatting eyelashes?

| PedoBearIsHereBitches a răspuns:

Speriați babele/copiii, bagativa cu disperare in multimi, impigeti un copil, prefacetiva ca picati cu skateu si va loviti rau...iti placbatting eyelashes?

| laalaa a răspuns:

Va plimbati cu rolele, bicicleta, mancati inghetata, povestiti.nu stiu cum poate fi plictisitor daca nu esti singura... daca erai singura mai ziceam de plictiseala, dar asa nu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uitati-va la un film tongue

| Alecriss a răspuns:

Cred ca cel mai bine ar fi daca te-ai duce la o plimbare sau poate la disco seara.

Răspuns utilizator avertizat