| RAY a întrebat:

Oare de ce femeile nu fac sex cu necunoscuti si barbati fac cu necunoscute? intrebarea e buna de stiinta, filozofie, sex

13 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Dar ce te face să crezi că femeile nu fac sex cu necunoscuţi? laughing

| RAY explică (pentru Gizăz):

Eu cred pe baza realitati, intr-un sondaj facut de mine 100% au refuzat asa ceva, in alte sondaje procentele sunt 90%, sondajele sunt facute pe toate varstele, ma intreb de ce? nu exista dorinta sexuala la fete? diferim asa mult?

| Gizăz a răspuns (pentru RAY):

Pleci de la premise greşite. Ambele sexe au nevoi sexuale la fel de mari. Numai că societatea pune etichete. Dacă o femeie face sex cu mulţi şi/sau necunoscuţi e "curvă", dacă un bărbat face asta e "armăsar". Normal că femeile nu vor spune adevărul pentru că au teamă de repercusiuni. Aş fi făcut la fel în locul lor. Aşa e construită societatea în care trăim. E una "falică". Asta de mii de ani. Am făcut asta cu una, am cunoştinţe care au făcut-o. Dar chestiile astea nu se află.

Atunci de ce in aceste sondaje de ce nu apar? am aflat ca femeile fara a simti iubire nu fac sex intr-un articol saptamana asta

Păi n-auzi de ce? Nu apar pentru că, întrebate, vor spune că nu. Şi nu mai citi toate căcaturile de articole. Nu vei înţelege femeile din reviste. Alea-s scrise ca să se mintă singure. Că asta le place să facă. laughing

Man e stiinta nu-i rahat, eu cred ce spune stiinta prin dovezi, poate chiar asa sau dezvoltat femeiele ca sa iubeasca apoi sa faca sex, de ce barbati pot face?

Dar cine a zis că ştiinţa e un rahat? Dar dacă ceva are titlul sau un subtitlu în care scrie ştiinţă/ştiinţific, nu înseamnă că e. E acelaşi lucru cu faimosul "Cercetătorii din Zimbabwe au descoperit că...". Pot să te-ntreb ceva? Câţi ani ai?

25

Ummm... deoseamă cu mine. Fără supărare, dar eşti cam naiv la anii tăi. happy Nu-i nimic. Toţi creştem!

Eu nu cred in nimic, doar in ceea ce percep, daca miai si dovedi te cred

| sappy a răspuns:

Pai e simplu barbatii in principiu sunt inconstienti si nu le pasa de consecinte iar femeiile judeca cu mintea nu cu organul ca barbatii!

| Dariusuu a răspuns:

Tu crezi că e aşa?

Cunosc fete care s-au culcat cu tot blocul aşa că hai să nu filozofăm în halul ăsta.

Eu cred că totul îi relativ şi depinde de ce persoană este vorba.

| MadHattress a răspuns:

Pentru ca sunt beti sau bete laughing

Întrebări similare