Pai nici mie nu prea imi place, adica nu mi se pare cine stie ce. Mare lucru, sa te bati pe acolo si sa cresti in lvl. Si cred ca e si contagios...
DEci eu nu mai vreaus a aud de metin. Iti spun ca e contagioasa. Aproape toti colegii mei joaca metin.Si a inceput doar de la unu`. Eu zic ca ii naspa si nu stiu ce vad la el. Daca auzi pe cineva care vb de metin si ti-a nu`ti place nu sta langa el. De proasta ce is mi l`am downloadat si eu si mi l`am umplut de virusi pc. Nu ti`l recomand
Fuunda?
Pa, pa pup:*
Da este si eu m-am contagiat si de 4 ani si inca si acu incerc sa ma las de el noroc cu GM ca mi-a dat ban ca am stat prea mult in v2
E un joc stupid, care ma dezgusta profund, si mi se pare absolut inutil. Nu cred ca e chiar contagioasa chestia asta, adica daca stii ca nu`ti place, cred ca ai putina personalitate sa nu te faca prietenii care joaca, sa joci si tu. Habar n`am care e satisfactia celor care joaca jocuri de genu`.
E contagios.Am jucat si eu cred ca 3-4 luni, dar m-am lasat. M-am apucat acum 1 luna sau 2 si, m-am lasat . Dar macar nu mi-a dat niciun virus. Deci E CONTAGIOS NU TE BAGA PE EL.
Nici eu nu suport jocula sta.nu inteleg toate luptele alea.
cand o vad pe varmea aia mica jucand toata ziua mor.
e ciudat ca o fata sa se bata.in jocuri.
Toti copii mici de la mine dupa strada se joaca metin.Nu stiu ce este asa de dragut in el.Ca trebuie sa omori animale si alte chestii.Eu nu m-as juca niciodata.
Și eu am jucat la începutul anului 2010, Metin 2 și am avut o obsesie pentru jocul ăsta, o obsesie care a durat cam 3 luni după care am început să mi plictisesc de el și da mi se pare o prostie de joc, îți pierzi timpul degeaba luptând acolo și tot omorând într-una fără încetare.Mulți se lasă după un timp, îți zic eu din propria experiență!
adelynaa întreabă: