Nu vad de ce ar trebui sa le raspundem.Ar trebui sa le ignoram intrebarile stupide, si in felul acesta, ar fi tot mai putine intrebari de genu.
Eu cred ca adminilor le convine... asa ca nu se poate face nimic. sau nimic... ca sa fiu in ton cu limbajul TPU
Si eu sunt un ¨copilas¨, dar nu mai pun intrebari stupide.Recunosc,puneam dar mi-am dat seama ca acest site este facut ca sa primesti sfaturi de la alte persoane atunci cand ai nevoie de ajutor, etc. Da, am vazut si eu ca sunt multi de varsta mea ce au pus intrebari stupide, dar chiar nu ai ce sa faci! Daca le zici, poate se supara.Asa ca mai bine ne abtinem si nu zicem nimic, pentru ca si noi avem macar o intrebare stupida.
Salutari!
Scoala se incepe`. se incepe scoala. folosim de obicei. sau scoala incepe. dar in nizi un caz si se. acum fara suparare dar sa avem grija ce si cum scriem.
Si ai dreptate. sunt mai multi tineri care pun intrebari mai stupide. sau doar la misto. dar eu zic sa nu`i bagam in seama. caci cum spune criss. daca le zici se supara.asa mai bine trecem cu vederea. dar sa nu uitam totusi ca sunt mai mici. si de aceea
Incearca sa-i ignori, nu raspunde la intrebarile care nu-ti fac placere.
Fac si ei ce stiu sa faca.
Normal ca le comvine adminilor ca doar site-ul asta in cateva luni a sarit la PR 6. Nu-i deloc putin..se face trafic dar nu de calitate.
Copii astia au impresia ca sunt aici pe terenul de joaca...si sincer sunt si cam prosti.
Nu cred ca e cineva suficient de pregatit sa puna bariera intre o intrebare ce merita raspuns si una prea tampita, pentru ca uneori e discutabil si e o chestie subiectiva. Unele intrebari mi se par si mie aiurea dar nu ma obliga nimeni sa raspund, pot trece usor peste ele si asta iti recomand si tie. Apropo, ai remarcat ca si "intrebarea" ta a mai fost pusa de cateva ori zilele astea? Suntem aici ca sa criticam oamenii sau ca sa comunicam? Daca vrei elita intelectuala atunci sunt sigur ca vei gasi modalitati sa te alaturi celor intre care meriti sa te alaturi. Mie diferentele de varsta, educatie, atitudine adunate sub motivul de a ajuta si a cere sfaturi imi par o pata de culoare pe blazarea zilnica si sincer apreciez site-ul asa cum e
Si intrebarea ta nu isi are sensul, de ce ai imbogatit numarul de intrebari cu o intrebare ce nu isi are sensul, vezi, intrebarea ta se numeste "intrebare de chat", asa ca uite cine vorbeste! Sa stii ca sunt o persoana matura, am 20 de ani, si nu am nimic impotriva acelor intrebari de hi5...Mai aflam si noi cate ceva nou...Si te rog, nu cataloga un raspuns sincer cu stupid!
Nu stiu ce observi u "de la o vreme", din moment ce esti pe site de 5 zile))
Si problema asta a mai fost discutata, si chiar site`ul nu mai este transformat in chat, pentru ca s`a creat deja unul.
Deci, si eu consider ca din intrebarea ta ai vrut sa faci chat si nu mi se pare ca intrebarea a ajutat cu ceva...
Deci...trage tu concluzia
Sensei.BRO,haide sa ii pedepsim! Deci chiar nu am nimic, uneori sunt si ei de folos!
MadHouse contul asta da il am de 5 zile... da cunosc site-ul de mult stai tu chill.
Offf, ce te mai iei de saracii copii...Lasati-i si pe ei! Daca nu ii suporti ignorai, nu le raspunde la intrebari nu e nevoie sa faci o campanie anti-copii!