Nu. Daca tu chiar iubesti persoana respectiva, si chiar tii la ea nu o vei uita niciodata. Vei reusi sa tii legatura intr-un mod chiar daca nu va vedeti face to face. Mereu in gandurile tale
Pai depinde la cat de mult ti la acea persoana, de multe ori e adevarat, deoarece daca iti lace de un tip si nu il vezi o perioada lunga de timp, s-ar putea sa il uiti, dar daca mai ti legatura cu el atunci depinde...
Nu chiar! eu nu m-am vazut cu prietenul eu de 9 luni de zile.bine e adevarat ca ne mai vedem la web dar chiar daca nu neam vedea ns avea cum sai uit ochii aia albastrii ca cerul:Xdepinde de fiecare. daca iubesti mult o persoana n-ai cum sai uti ochii daca a fost asa ceva trecator.se poate uita
Sallysirop are dreptate sunt de akord ca ia:odata ce dragostea e mare nu o sa poti uita nikiodata akei ochi ca sa vorbesk in tema pe care o diskutam...mare dreptate
De fapt ochii unei persoane eu ii uit ultima oara. Mai repede chipul sa il uiti. Dar eu sunt de acord cu fraza: "Ochii care nu se vad, se uita la altii".
Depinde, daca este dragoste adevarata intre pers. respective. Este si o vorba dragostea invinge tot:X:X:X
Depinde, daca este dragoste adevarata intre pers. respective. Este si o vorba dragostea invinge tot
Dragostea e ca focul, trebuie intretinuta! Daca nu se vad o perioada, asta nu inseamna ca nu pot comunica...si astazi sunt atatea metode!
Nu la propriu, dar in sensul in care a fost enuntata aceasta afirmatie, da, sunt de acord. Oricat ar fi dragostea de mare... si indiferent de cat viseaza altii.
Partial sa zicem. Adica, daca tu tii foarte mult la o persoana, te desparti de ea, va indepartati si pentru un timp nu o mai vezi.in timpul ala poti uita complet de ea. Dar e posibil ca atunci cand o revezi sa-ti treazeasca sentimentele...si atunci ochii care nu se vad, se uita...doar pentru o vreme