| KatyKat a întrebat:

Oh Doamne, sunt o profitoare, uitati-va cum sta treaba, la inceput am placut-o ca vedeta si actrita pe Selena, apoi pe Miley pai pe Hilary Duff, apoi pe Emily Osment, apoi pe Demi, apoi iar pe Miley si apoi pe Nick Jonas apoi pe Justin Bieber apoi pe Miley happy Si acum imi place Katy Perry happy Oh baieti si fete scuzati-ma ca sunt asa copila, mai ales ca stiu ca voua nu va place DELOC de aestea, mai ales de JUSTIN BIEBER, in orice caz intrebarea e. Esti BITCH daca iti place de mai multe vedete si le schimbi intre ele, stiti ca si cum un baiat ar schimba iubitele in fiecare zi happy Cred ca trebuie sa termin sa fiu depedente de STARURI si sa ma gindesc la MINElaughing

Răspuns Câştigător
| Klaine a răspuns:

Nu,nu estii bitch.Shii mie mi-a placut asa

11 răspunsuri:
| lunarwolf a răspuns:

Pe tine ce te-a mai apucat,mă?

Dădu dragostea de Bibăr în tine? raised eyebrows
pecimenul ăsta trebuie eliminat as soon as possible! Bagă boală-n copile nevinovate! Mâine,poimâine o să le vezi spânzurându-se și făcând greve pentru că Bibăr al lor e cu Selena aia.

Sinceră să fiu,eu nu dau NICI doi bani pe mucoșii de la Disney. Prefer vedetele adevărate,talentate și în nici un caz pe Selena,care învață pe de rost două glume și nici pe alea nu știe să le zică cum trebuie!
Din „gașca" pe care ai enumerat-o tu,lipsește cineva. Cineva care,după părerea mea,are cel mai mult talent și voce bună. big grin Taylor Swift. Mi se pare superbă,talentată și o adevărată cântăreață,deși nu mă prea omor după muzica ei (ascult rock). Prin muzică se exprimă sentimente pe care le transmiți fanilor. Nu să bocești jumătate de oră „Baby,baby Oooohh" și apoi să te dai mare cu cel mai mare „hit". Tipic Bibăr. oh go on

Cum spuneam,cea mai okay dintre toate starletele și cântărețele adolescente mi se pare Taylor. Nici nu se dă în stambă,ca Miley,nu e fițoasă,ca Selena,nici c***ă,ca ambele. Sau dacă o face,o face în privat și are grijă ca presa să nu afle; deci ține la imaginea ei și nu s-a lăsat amăgită de succes...

Whatever,să știi că dacă îți plac mai multe vedete în același timp,sau nu neapărat,nu înseamnă că ești c***ă. Pur și simplu îți schimbi preferințele. Nu e ca și cum ți-ai înșela iubitul,din simplul fapt că acele „vedete" nici măcar nu știu că exiști!
Fiecare are preferințele lui și nimeni nu te condamnă dacă ai din când în când impresii diferite despre diferite persoane. big grin

Deci, stai liniștită, că nimeni nu te consideră profitoare sau cum te mai numești tu acolo. happy

Byeee!^^

| Saya a răspuns:

Astea se numesc perioade, perioade din viata ta. E normal sa iti placa azi de unu si maine de altul pentru ca tu te schimbi in permanenta si nu nu esti profitoarewinking

| 発行機関月は地獄に行く a răspuns:

Intrebarea e stupida rau. straight face Cu ce te face asta profitoare? Si mai ales cu ce te preocupa asta? Ieri imi placea de Ellegard si ii ascultam non-stop, acum il ascult pe Leon inar maine cine stie, pe Linkin Park. Asa se intampla. Tie iti place de toate dar e normal sa te plictisesti.

| claudiea79 a răspuns:

Nu esti profitoare pentru ca nu scoti bani de pe urma pasiunilor tale.si eu am idoli.toata lumea are.eu am ca idoli pe florin chilian; sasha; ricky martin; keo; nu cistig nimic din asta.mai dadeam si bani pe casele cd-uri; postere afise si concerte

| KaMy a răspuns:

Nu esti deloc" Bitch "daca iti plac mai multe staruri. Cred ca uh ajungi sa iti schimbi mereu preferintele deoarece fiecare scoate cate ceva mai bun in fiecare zi(exceptie facand Biberonu ala) laughing Fara suparare dar eu personal il urasc. In fine... Eu cred ca nu ai de ce sa fi profitoare pentru ca iti plac vedetele, nu are nici o logica.Nu ai tu cu ce sa profiti dupa elelaughing Mai bine nu ai mai lua-o asa in serios cu obsesiile astea :-J Petrece mai mult timp cu prieteniiwinking

ps: Si mie imi plac foarte multe vedete... in special actoriihappy

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| behappy a răspuns:

Sfat:Ar trebui sa nu mai folosesti anumite cuvinte daca nu le stii intelesul!
Wtf: profit -> profitoare nu vad care e legatura laughing

| Yana_4447 a răspuns:

Intrebare putin stupida, faptul ca ai mai multe preferinte asta nu inseamna ca esti profitoarelaughinglaughing toata lumea arehappy Sa fi profitor inseamna sa fi o persoana care incearca sa obtina un castig din orice situatie fara sa tina cont de interesele altora, prietenie, valori etc. Profit= castig usor (obtii ceva fara a depune prea multe eforturi)
In cazul in care nu te-ai lamurit inca, iti recomand un control de specialitate!

| Barosanu_2710 a răspuns:

Incearca sa iti faci un iubit, nu mai visa ca visezi degeaba... si nu mai sta mult la calculator, dauneaza!

| euelena a răspuns:

Nu crezi ca iei asta prea in serios?big grin