| Mariella a întrebat:

Ok...asta e ciudat...Acum ceva timp am primit un email in care imi zicea ca " *numele meu pe youtube* sent you a video". Si asta e ciudat, avand in vedere faptul ca nu vazusem niciodata filmuletul ala si nici vreun alt filmulet de pe "canalul" acela de youtube. Peste ceva timp, cand am intrat pe youtube, in loc sa fiu logata cu numele meu( sunt logata mereu), era un alt nume logat. Am lasat un comentariu si am dat si un mesaj "mie" (dar de fapt persoanei care era logata pe calculatorul meu). Stiam ca nu venise nimeni la mine acasa si eu nu ma logasem cu numele nici unei prietene sau ceva de genu'. Peste ceva timp, primesc mesaj de la *X* si imi spune "luluta" si atunci mi-am dat seama ca e o colega de clasa. A doua zi la scoala am vorbit despre asta, a zis ca ea are contul de mult timp, dar nu prea il foloseste. Nici una din noi nu stie despre ce a fost vorba. Si azi am primit iar un mail " *numele meu pe youtube* sent you a video", era o melodie, un gen de muzica pe care nu il ascult in mod special... Nu ma sperie chestia asta, dar pur si simplu sunt curioasa care ar fi cauza chestiilor astora...

2 răspunsuri:
| bluesky a răspuns:

Cum zici tu, ciudat...habar nu am... poate ca e vreo gluma si colega aia a ta a intrat de la computerul tau...cine stie...thinking

| Mariella explică:

N-avea cum sa intre de pe computerul meu, nu a fost la mine acasa niciodata.