Depinde de mediile colegilor tai. poate mentiune...eu am avut odata media 8. 79 si am luat premiul I pentru ca aveam cea mai mare medie din clasa!
Depinde de mediile celorlalti
daca ai cea mai mare medie din clasa iei premiu I daca mai e unul inaintea ta iei 2 si tot asa.
dar nu cred ca toti copiii dintr-o clasa pot avea medie generala sub 9
nu cred ca iei nimic.mentiunile se dau de la 9 in sus. exceptii se fac daca cea mai mare medie e pe langa 9 sau chiar sub 9...
Cat de prost e anonim
la mine in scoala au fost mentiuni si cu 9.91...premiu I toti nu?
pai daca premiu I ar fi asa banal.de la 9. 50 in sus multi am lua premiul I
premiul se stabileste la nivel de clasa si premiul I reprezinta cea mai mare medie din clasa, premiul II a doua cea mai mare medie din clasa, premiul III a treia cea mai mare medie din clasa.si mentiunile se stabilesc la nivel de scoala de ex la mine in scoala mentiuni sau luat pana la media 9.in alte scoli se pot lua si cu 8.si cu 8. 50
nu stiu ce ai luat... dar nu se face impartirea premiilor cum zice anonim.
Totul depinde de ce medii si premii i-au ceilalti colegi. S-ar putea sa iei mentiune
Depinde de mediile colegilor tai. de ex la mine in clasa se da mentiune de la media 9.`
Da mentiune si eu am 8, 97 si iau tot mentiune de la 9 in sus iei premiu
Sper ca te-am ajutat
Compara media ta cu a celorlalti colegi. Vezi pe ce loc esti si acela e premiul pe care il vei lua. De exemplu la mine o colega are 9. 97 media si nu ia premiul 1, ci 2 pentru ca mai e cineva inaintea ei.
Daca sunt mutine medii de 9, iei mentiune, dar daca sunt multe medii de 9 nu iei nici un premiu. Sper sa iei macar mentiune :*.
Depinde de ce medii ai in clasa.
cu media 8 nu cred ca iei premiu
mentiunea stiu ca se ia de la 9, 50 in sus.
cel putin la noi in scoala.
Pai depinde ce medie generala au ceilalti colegi ai tai...
de exemplu la mine:eu am 9, 56.si sunt pe locul al-lea
depinde kate locuri sunt la voi la mine la scoala sunt 4 locuri
dar depinde in ce clasa esti si ce medii au ceilalti.:d Bye>
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: