Mi-a placut povestire Asteptam cu sufletu la gura sa vad ce s-a intamplat in final
Noroc cu fata acea nu stiu ce sa zic...Caut-o peste tot pana dai de ea
Credeam ca s-a terminat cu happy-ending adica s-a terminat de fapt... e lasa ca poate o revezi...Trebuia sa-i ceri nr de telefon
@Harciog. Nici nu sti cum te loveste o dragoste din asta. Poate si ea s-o gandii la el asta daca nu ear casatorita si cu un copil acasa.
Ce cautari, Flav, ce sucuri. ti-a scapat din mana, doar destinul ti-o mai poate aduce..., glumesc. Sunt sanse, dar nu te amagii si si tu ca mine, (am intalnit la circa-medicul de familie, un tip ) si care dupa, doua saptamani (zi-de-zi) mergeam la circa, poate, poate mai dau de el. (o data voiam adeverinta pentru sport, dupa mergeam cu o prietena la injectie, pe urma sa iau o reteta, dupa aia am fost cu mama prietenei (si cu ea) la consultatie -doar doar sa-l mai intalnesc pe tip - si. degeaba
Aha deci vrei s-o scoti la o citronada, pai si cu mine cum ramane, parca era vorba sa ma scoti la o cina intr-un restaurant?atunci iti doresc sa o gasesti cat mai repede cu putinta
Dupa lecturare, am 2 ganduri in creieras: amor ghebos pe banca din spate sau perchezitie la miezul noptii. Prefer varianta cu si, dar nu toti suntem asa de fericiti!
Flav m-ai dat gata cu povestirea...banuiesc ca dorinta ta de a regasi-o este mare, iar daca este sortit s-o intalnesti, sigur se va intampla.
Incearca sa mai scrii si sigur vei avea multi fani... un blog sau pur si simplu descrie cate o intamplare...Multumim pentru poveste. Avem si cateva invataminte in ea. Iti doresc s-o reintalnesti pe frumoasa controloare, sa ne povestesti tot atat de palpitant reintalnirea. Succes!
Si eu sunt de aceeasi parere cu Beatrice.
Daca o gasesti sa ne anunti si pe noi, cei curiosi sa afle daca povestea e cu happy ending.
Succes!
@Bishop:ce carte? direct scenariu de film.
Am crezut ca povestea asta nu are sfarsit
e atat de lunga...
ma duc sa ma culc ca am obosit citind povestea ta
pai cum sa dai de controlarea aia draguta... hmm e cam greu
parerea mea e sa o lasi balta
Asta vreau sa fac si eu cu call-center-ista de la firma de net ...
la mine problema e ca nu stiu cum o cheama, multe n-ar fi... mai mult de 5 nu cred ca sunt acolo ca e o firma "mai de cartier", si mai am teama sa nu o dau in bara ))
Si eu cred acelasi lucru.Mai stii ce numar avea R. A. T. B.-ul? S-ar putea sa o gasesti si in alta zi, la aceeasi ora.Sau intreaba un alt controlor despre numele ei doar i-ai vazut legitimatia nu?
Foarte interesant. O poveste reala? eu asa cred.Este scrisa f frumos gramatical Bravo! La inceput am vazut cat de lunga este si nu am vrut sa o mai citesc. am zis lasa ca o sa citesc decat prima parte... dar nu am putut ca m-a tinut in supans! Si am terminato! Foarte frumoasa. mai astept si alteel:X
Frumoasa poveste. ce pot spune?! incearca sa mai circuli pe ruta pe
care ai intanit-o pe ea, si spun asta pentru ca, controlorii R. A. T. B sunt repartizati pe aceleasi rute zilnic fiind diferit orarul dupa care lucreaza. asadar cu putin (mai mult) noroc ai seanse sa o reintalnesti. si incearca sa fi si optimist in aceasta privinta iti spun sincer :Chiar functioneaza!
Mult succes si o zi placuta!
Soarele meu ai rasarit pe strada mea, simt eu si acum ca ai venit asa va fi mereu, soarele meu...:0
Hmm fain fragmentul npana la urma care era intrebarea? cum faci rost de nr-ul unui controlor de la R. A. T. B? n-ai cum, in schimb se poate merge mai des cu maxi fara bilet :->
"Am facut-o cu milogul, i-am zis, uita-te la mine, sunt somnoros, sunt cu borcanele dupa mine, cu haine murdare, sunt barbos, ce vrei de la viata mea? laughing Lasa-ma sa ma duc acasa ca-s vai de capul si de fundul meu" doamne...cum sa spui asa ceva nu esti normal... oricum concluzia este una singura:tu vrei ceva de la viata ei(nu doar sa o scoti la un suc pentru ca te-a scapat de o amenda). succes
Eram intr-un autobuz care mergea din micro 19 spre gradina publica. Dupa ce a inchis usile, fiind in spate, am observat un nene care fugea dupa autobuz si a fugit pina in Tiglina dar cind sa urce soferul iar inchide usile si pleaca.Ala saracul tot intr-o fuga pina la Papadie dupa autobuz.Aici tot la fel se intimpla si omul si-a continuat fuga pina in Mazepa dupa autobuz.Am strigat la sofer in statie sa-l asteptam.Cind a urcat am vrut sa-l felicit pentru conditia fizica dar el;-Lasati vrajeala, biletele la control va rog.
BlackAngel03 întreabă: