| Flav a întrebat:

Ora 06 dimineata. Dupa ce am dormit o ora toata noaptea, trebuia rapid sa-mi fac bagajul pentru a merge in Galati. Spal ce aveam de spalat, indes rapid cateva haine, bag laptop-ul in geanta si ii dau drumul. Ies din camin dar fac o mare eroare. In loc sa iau pe drumul pe care-l urmez mereu pe jos, ma bate un gand sa iau celalalt drum, existand sansa sa prind un autobuz pentru a ajunge mai repede la statia de maxi-taxi de unde trebuia sa-l iau. Toate bune, frumoase, pana cand imi dau seama ca mi-am uitat portofelul cu acte si bani acasa. Trebuia s-o comit cu ceva si eram constient. Imi tresare putin inima, dupa realizez ca nu-i nevoie de sa ma alarmez, in Galati ma pot imprumuta usor de bani iar de acte n-am nevoie 2 zile.
Prind autobuzul rapid (totul conform planului) si cand sa ajung aproape de statia destinata, o tanara in varsta de 25-30 de ani se apropie de mine, imi arata legitimatia si ma pune sa-i arat biletul sau legitimatia. Oh, deci nu, cum se poate asa ceva. Nu-mi vinea sa cred ce mi se intampla. Ii explic ca n-am niciun act la mine, culmea si niciun ban pentru a-i plasa cativa ron sa scap ieftin si coboram la prima, exact de fapt, unde si trebuia sa cobor. Aici, perchezitie. Ma pune sa deschid toate buzunarele de la laptop ca sa vada ca nu-i portofelul, sa-i arat ce era in sacosa cu rufe murdare. La un moment dat, ii spun: ia si perchezitioneaza-ma ca sa vezi ca nu te mint. Mi-a zambit si nu era un zambet ironic. In sinea mea, mi-am spus am scapat. Am facut-o sa zambeasca! Ma intreaba cum de am bani atunci sa merg pana acasa. Spontan ii spun ca mi-am rezervat locul de aseara si platit de asemenea. La orice intrebare de-a ei, ii raspundeam f. rapid si prompt ca sa priveasca situatia reala. Am facut-o cu milogul, i-am zis, uita-te la mine, sunt somnoros, sunt cu borcanele dupa mine, cu haine murdare, sunt barbos, ce vrei de la viata mea?laughing Lasa-ma sa ma duc acasa ca-s vai de capul si de fundul meu.laughing Imi zambeste si-mi spune sa spun colegei ei ( o controloare mai in varsta, care prinsese si ea o ‘’infractoare’’ si-i aplica amenda, tafnoasa la fata) c-am luat amenda. Huh, ce scapare miraculoasa. Acum, imi era frica sa nu vina maxi-taxi-ul de Galati si sa nu ma fac de ras ca m-au prins astia fara bilet, sa rada toti de mine.laughing
I-am spus ca as vrea sa ma revansez cumva, ca raman dator, dar de asemenea i-am spus ca stiu ca n-am cu ce. Probabil vorbele mele au induplecat-o si m-a lasat in starea mea de amarat.laughing
Acum, vreau sa dau de ea. Cum naiba faci rost de numarul unui controlor de R. A. T. B? Bine, era si draguta fata, vreau eu s-o scot si la un suc, dar asta-i alta poveste whistling
Acum ma culc ca-s mort de oboseala. Si nu de alta, dar mi-e frica sa nu mi se mai intample ceva. Si fara portofel, si prins de controlori, nu m-ar mai mira nimic. Important e c-am ajuns acasa, feeling ce-l asteptam de cateva zile si-o sa ma bucur de sarbatorile Galatiului. Ma culc, de oboseala si de teama. Precum spunea Murphy: ‘’Daca mai multe lucruri pot merge prost, vor merge in cea mai defavorabila secventa.’’ Acum, sper sa nu ma apuce vreun cutremur in somn ( Doamne fereste).hee hee
"Fragment din jurnalul peripetiilor unui student."
pe. s. Cand ma trezesc, vreau sa dau de ea, si sa nu umblu cu toate R. A. T. B.-urile pana o vad. I trust you.hee hee

28 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Mi-a placut povestire laughingAsteptam cu sufletu la gura sa vad ce s-a intamplat in final laughing
Noroc cu fata acea big grin nu stiu ce sa zic...hee heeCaut-o peste tot pana dai de ea laughing

| Bishop a răspuns:

rolling on the floor
Flav, apuca-te sa scrii o carte! laughing

| inna a răspuns:

Credeam ca s-a terminat cu happy-endinghee hee adica s-a terminat de fapt... e lasa ca poate o revezibatting eyelashes...Trebuia sa-i ceri nr de telefonhee hee

| inna a răspuns:

@Harciog. Nici nu sti cum te loveste o dragoste din astahee hee. Poate si ea s-o gandii la elhee hee asta daca nu ear casatorita laughing si cu un copil acasa.

cami
| cami a răspuns:

Ce cautari, Flav, ce sucuri. ti-a scapat din mana, doar destinul ti-o mai poate aduce...hee hee, glumesc. Sunt sanse, dar nu te amagii si si tu ca mine, (am intalnit la circa-medicul de familie, un tip love struck ) si care dupa, doua saptamani (zi-de-zi) mergeam la circa, poate, poate mai dau de el. (o data voiam adeverinta pentru sport, dupa mergeam cu o prietena la injectie, pe urma sa iau o reteta, dupa aia am fost cu mama prietenei (si cu ea) la consultatie -doar doar sa-l mai intalnesc pe tip laughing - si. degeaba sad

| Pho3nix a răspuns:

Interesanta poveste.laughingbig grin

| Barajag a răspuns:

Aha deci vrei s-o scoti la o citronada, pai si cu mine cum ramane, parca era vorba sa ma scoti la o cina intr-un restaurant?hee heeatunci iti doresc sa o gasesti cat mai repede cu putintabig grin

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Dupa lecturare, am 2 ganduri in creieras: amor ghebos pe banca din spate sau perchezitie la miezul noptii. Prefer varianta cu si, dar nu toti suntem asa de fericiti!

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Flav m-ai dat gata cu povestirea...banuiesc ca dorinta ta de a regasi-o este mare, iar daca este sortit s-o intalnesti, sigur se va intampla.
Incearca sa mai scrii si sigur vei avea multi fani... un blog sau pur si simplu descrie cate o intamplare...Multumim pentru poveste. Avem si cateva invataminte in ea. Iti doresc s-o reintalnesti pe frumoasa controloare, sa ne povestesti tot atat de palpitant reintalnirea. Succes!

| Ana_6509 a răspuns:

Si eu sunt de aceeasi parere cu Beatricebig grin.
Daca o gasesti sa ne anunti si pe noi, cei curiosi sa afle daca povestea e cu happy ending.
Succes!

@Bishop:ce carte? direct scenariu de filmlaughing.

| BUBULINA a răspuns:

Am crezut ca povestea asta nu are sfarsitbig grin
e atat de lunga...
ma duc sa ma culc ca am obosit citind povestea ta big grin
pai cum sa dai de controlarea aia draguta... hmm e cam greu big grin
parerea mea e sa o lasi balta

| Brotacelu a răspuns:

Asta vreau sa fac si eu cu call-center-ista de la firma de net big grin...
la mine problema e ca nu stiu cum o cheama, multe n-ar fi... mai mult de 5 nu cred ca sunt acolo ca e o firma "mai de cartier", si mai am teama sa nu o dau in bara big grin laughing))

| albastrel a răspuns:

Mai Flav ai nevoie de fata aia cand ma ai pe mine si pe ursulik?

| albastrel a răspuns:

Pe. s somnik usor! tongue desi e timpul sa te trezesti tongue

| Beatrice a răspuns:

Si eu cred acelasi lucru.Mai stii ce numar avea R. A. T. B.-ul? S-ar putea sa o gasesti si in alta zi, la aceeasi ora.Sau intreaba un alt controlor despre numele ei doar i-ai vazut legitimatia nu?straight face

| Roxana_6190 a răspuns:

Foarte interesant. O poveste reala? eu asa cred.Este scrisa f frumos gramatical Bravo! La inceput am vazut cat de lunga este si nu am vrut sa o mai citesc. am zis lasa ca o sa citesc decat prima parte... dar nu am putut ca m-a tinut in supans! Si am terminato! Foarte frumoasa. mai astept si alteelwinking:X

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

Frumoasa poveste. ce pot spune?! incearca sa mai circuli pe ruta pe
care ai intanit-o pe ea, si spun asta pentru ca, controlorii R. A. T. B sunt repartizati pe aceleasi rute zilnic fiind diferit orarul dupa care lucreaza. asadar cu putin (mai mult) noroc ai seanse sa o reintalnestiwinking. si incearca sa fi si optimist in aceasta privinta happy iti spun sincer :Chiar functioneaza!winking

Mult succes si o zi placuta!

| Rizer a răspuns:

Buna dimineata, soare!

| Rizer a răspuns:

Soarele meu ai rasarit pe strada mea, simt eu si acum ca ai venit asa va fi mereu, soarele meu...winkingwinking:0

| LCD a răspuns:

Ce tare laughing
mi-a placut happy
caut-obatting eyelashes unde ai gasit-o si atunci, poate dai de ea

| alle_1861 a răspuns:

Frumos mod de a povestihee hee succes in cautarea "Cenusaresei".

| pisoias29 a răspuns:

Hmm fain fragmentulhee hee npana la urma care era intrebarea? cum faci rost de nr-ul unui controlor de la R. A. T. B?hee hee n-ai cum, in schimb se poate merge mai des cu maxi fara bilet :->

| simoSTAR a răspuns:

"Am facut-o cu milogul, i-am zis, uita-te la mine, sunt somnoros, sunt cu borcanele dupa mine, cu haine murdare, sunt barbos, ce vrei de la viata mea? laughing Lasa-ma sa ma duc acasa ca-s vai de capul si de fundul meu" doamne...cum sa spui asa ceva laughing nu esti normal... oricum concluzia este una singura:tu vrei ceva de la viata ei(nu doar sa o scoti la un suc pentru ca te-a scapat de o amenda). succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eram intr-un autobuz care mergea din micro 19 spre gradina publica. Dupa ce a inchis usile, fiind in spate, am observat un nene care fugea dupa autobuz si a fugit pina in Tiglina dar cind sa urce soferul iar inchide usile si pleaca.Ala saracul tot intr-o fuga pina la Papadie dupa autobuz.Aici tot la fel se intimpla si omul si-a continuat fuga pina in Mazepa dupa autobuz.Am strigat la sofer in statie sa-l asteptam.Cind a urcat am vrut sa-l felicit pentru conditia fizica dar el;-Lasati vrajeala, biletele la control va rog.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inna dar nu cred sa fie ceva serios intre ei decit ca se va ajunge probabil la un fel de fericire brusca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inna dar ce are cu prefectura? Eu am cunoscut baiatul si-ti pot spune ca nu cred sa-i placa cineva fara sa gindeasca. Dar, din pacate, n-am cunoscut si fata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam corecta gramatical intrebarea. Cine ti-a verificat-o si ti-a corectat-o?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Flav, ai uitat sa spui ca dai fundita celui care face rost de numarul ei tongue