Apreciez pe oricine se poate face folositor si poate raspunde inteligent intrebarilor fara a folosi toatá enciclopedia de la maimutá la pentium 11.Scurt si la obiect
Pe nony si bro pentru ca sunt simpatici si comici eu nu cred ca daca stai cu ei nu poti fi trist de psiholoaga ca da raspunsuri folositoare si inteligente
Pe @enigma si @bro pentru ca sunt simpatici si glumeti
e imposibil sa nu te amuze raspunsurile lor
Nu sunt de mult logata pe site si toti imi sunteti simpatici... Mi-au atras insa atentia allinna si nony pupici:*
Nu fac diferente, eu ii apreciez pe toti...doar suntem toti pentru unu si unu pentru toti, nu-i asa?
Pe cei care dau raspunsuri inteligente, amuzante si folositoare, pe ei ii apreciez cei mai mult.
Buna!
Apreciez foarte multa lume, nu zic nume sau porecle, caci nu vreau sa uit pe nimeni.
O seara placuta!
As da dovada de neseriozitate si nesimtire daca as aprecia pe cineva.Toti sunt in aceeasi masura foarte utili.
Pe Brigaela, Legiuitoarea si Psiholoaga pentru ca dau raspunsuri serioase si folositoare mereu.
Pe Nony, eu_o_mare_enigma si pe BRO pentru ca stiu sa combine utilul cu haiosul
Pe ardnaxu1961, softcristi, gbrldtr, alina si furni ca au un simt critic dezvoltat si au grija sa nici nu jigneasca direct
si lista poate continua
in concluzie, sunt de parere ca fiecare are ceva ce merita apreciat, dar nu pot sa-i enumar pe toti 2-3000 de useri activi