POte te palce pote nu. E prea mica pentru a se indragosti + cred ca vreais a te intilnesti cu ea. nu mai degraba de 13-14 ani cind va avea
Poii si eu am tot 12 ani. deci cam imi dau seama ...in primul rand saluto.iar dupa cam o saptamana incerca sa mai vorbesti cu ea. intreab-o ce face chestii de inceput.mai fa glume. dar sa nu fie ceva sec. si incerca sa nu se vorbeasca de rau prin scoala despre tine. ca o sa te creada un fraier sau ratat. scuze ziceam doar! ok sper ca te-am ajutat! cat de cat.
Incearca sa o cunosti mai bine,astfel si ea te va cunoste, apropiete de ea, cauta lucruri pe care le aveti in comun.etc.,funda?
Compatibilitate, bunul simt, curajul si zambetul nu trebuie sa lipseasca in primul rand. Fa cat mai multe gesturi pentru ea si va vedea ca esti interesat de ea. fa cat mai multe conversatii cu ea bag-o in lista de mess si vorbiti
Sunt de parere ca este prea mica si nu stie ce inseamna, nu stiu, parerea mea...
Dar fii tu natural, sa ai simtu umorului, vorbiti mai mult, ia-o putin la misto ( Dar e mica si nu prea intelege) etc...
Bafta in continuare!
@ll3xXx@NdR@ :x întreabă:
DaciaRomania întreabă: