| LuminitaRoz a întrebat:

Pai.voi ce faceti vara asta cat timp stati in casa?

9 răspunsuri:
| Angelina903 a răspuns:

Citesc, ma uit la tv, intru pe facebook, vad filme, mananc ingheatata, stau cu prietenii mei, ma machiez, ma imbrac si fac poze, intru pe net pe mobil etc.

| mihaela0205 a răspuns:

Păi având în vedere că eu ies afară de la 5 -6 până la vreo 9 seara... toată ziua o să stau pe net, o să mai scriu și o să citesc.hee hee Cam în asta constă vara mea de anul acesta.

| LoveÈℓa a răspuns (pentru mihaela0205):

Ce coincidenta si pe mine ma cheama Mihaela si nu prea stau pe-afara decat seara laughing, in rest tot asa pe net, citit etc.

| mihaela0205 a răspuns (pentru LoveÈℓa):

laughing da. e greu tare cu mama meahee hee ies și eu 3-4 ore pe zi de-acum. sper! deci doar sper! la cum e mama. I don't want to see offf

| LoveÈℓa a răspuns (pentru mihaela0205):

Adica ea nu te lasa afara sau chiar ar vrea sa mai iesi?(ca nu inteleg)

| mihaela0205 a răspuns (pentru LoveÈℓa):

Nu mă lasă... dacă ar fi după ea aș putea sta 24/24 h ore acasă. I don't want to see dacă mă duc la o colegă spune " Da ce faci iar la ea? toată ziua te duci la ea.". da mamă, 3 ore pe zi înseamnă toată ziua laughing

| spi a răspuns:

Citesc intrebarile tale stupide ca sa ma amuzrolling on the floor)

| LuminitaRoz explică (pentru spi):

Hahahaa,ce raspuns bunhappy Dar te asigur ca aici contul meu nu e de amuzament, asa ca misca-ti privirea de aicihappyPa.

| spi a răspuns (pentru LuminitaRoz):

Pentru mine exact pentru amuzament este.si ma uit unde vreau din moment ce este publiclaughing)nu trebuie sa te ataci asa