| мιcυтѕαααα a întrebat:

Pana la cate luni ii pot lasa mancarea la indemana pisicii? Multumesc! Am auzit ca de la nu stiu cate luni trebuie sa nu i-o lasi la indemana ca se face obeza. Multumesc!

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu este adevarat. Fiecare pisică se va dezvolta după cum îi este rasa. Pisicile mele au avut şi au întotdeauna la îndemană bolul plin cu bobite. Dintre ele una are 3 kg (are 14 ani juma'te), alta are 5 kg(are 12 ani, cea de la avatar) şi alta are 9 kg (are 5 ani)! Cea grăsană se mişcă mai puţin decat celelalte.

3 răspunsuri:
| Maidanezul a răspuns:

Pisicile lu bunicu fac sport si sunt suple. Mincare ii dai cit trebuie ca e lacoma si trebuie sa o iei la sala sa faca miscare.La doua zile o scoti afara si o pui sa urce in pom dar pomul sa fie mic sa o poti da jos.Trebuie sa mai sociabilizeze cu mitele ei (sch un mieunit), si sa ascuta ghiarele ca o sa sfisie tot prin casa. Obligat cind o dai pe afara sa aiba zgarda la git ca te pricopsesti cu purici sau picaturile in cap functie de virsta.Nu glumesc cu scosul afara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii poti lasa toata mancarea din lume la indemana,cu conditia sa n-o urci pe canapea si sa-i pui tv-ul pe acasatv,sa se uite la telenovele; atunci chiar va manca mult,macinandu-se de adevaratele drame pe care le vede acolo,si, pana sa apuce Fernando sa se impace cu Maricruz, deja pisoiu' tau face pe putin 30 kg.

| Elianna a răspuns (pentru anonim_4396):

Hi,hi,hi...Hai că eşti mortal! Poţi să te iei de mănă cu @PoneiulTroian(care momentan şi-a schimbat usernameul în @PoneiulTroianHiberneazaNuDeranjatiVaRog, că şi el dă astfel de răspunsuri haioase si cu miez! Ia fundiţa de la mine!