| smileysmiley a întrebat:

Pana la urma exista vreun program de spart parole eficient?
Daca nu exista, macar ceva vreun program sau ceva de genul care sa blocheze un id de mess si sa numai poata sa intra pe el?
Va rog ajutati`ma... vreau sa blochez un id in care sa numai poate sa intre persoana respectiva dar nu temporar ci pe durata...
Sau ceva care cred ca nu este: ceva care pot sa sterg un id din lista de la altcineva...
spuneti-mi si mie macar de blocat id daca nu de spart parola sau asa va rog mult am nevoie urgent

6 răspunsuri:
| Ilusion :X a răspuns:

1. Nu exista asa ceva. ( adica program de spart parole, dar sa blochezi messu exista)

Aveam un program, care ma inerva ii trimiteam massuri cu ex.
-Cautat de FBI
-Iesi afara de pe mess pana nu iti iau datele.
Si cam pana la urma la vreo 100 de mesaje i-am fu*** lista.
Mai aveam unu = Nu mai potea sa intre pe mess maxim 5 ore.**Controlam eu**

http://www.google.ro/......http?/

fundita;;) :X?

| DeyCj a răspuns:

Programe de spart parole NU există. Tot ce găseşti pe net sunt ţepe care au ca ţinta userii care cred în astfel de mituri sau mai rău unii mai naivi trimit datele personale la aşa zişii hackeri şi se pomenesc cu propriul lor id furast de aceştia laughing. Păi ID-ul îl poţi bloca adăugând-ul la ignore list şi nu te va mai deranja.
Ceva programe cu care poţi şterge IDul tău din lista unei persoane sunt.Caută ge google şi sigur vei găsi.Baftă happy

| luckyluke a răspuns:

Sterge-l din lista ta, dar nu ii da "ignore". Apoi raporteaza id respectiv ca spam( de cat mai multe ori ). La mine a functionat

| perfusion a răspuns:

Deci pana acum eu nu am gasit nimic de genul spart parole. Aveam un program prin care imi stergeam idul meu din lista cuiva happy o sa il caut si o sa ti'l dau!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU exista programe de spart parole la mess! Unii se dau mari hackeri cu id-urile lor! Frate! adica ma fac si eu peste noapte hacker fac un id ma bag in alt id, ma filmez si asta-i toata treaba! big grin big grin

| Matei_Larisa_1990 a răspuns:

Care imi da si mie acel program de care tot vorbiti