Vin +bere = betie x 2, bere+bere = betie . e pe bune "mitul" asta...insa acel "mit" cu bautul berii cu paiul.sau scrum in bere. sunt povesti. le'am incercat pe pielea mea
Nu este un mit.este foarte adevarat! nu trebuie sa combini bauturile! si sa nu bei bauturi in care sa pui zahar ca te imbeti mult mai repede din cateva pahare.
Si in definitiv de ce trebuie neaparat sa te imbeti? Doar putin euforic nu e suficient?
Pune un păhărel de rom într-o halbă de bere şi eşti criţă! dacă vrei să intrii în comă alcolică vin din coacăze negre, un păhărel de ţuică de acest vine este de ajuns, chiar şi mustul de la coacăzele negre te face mangă înspre comă alcoolică! avantajul este că este dulce - acrişor şi foarte plăcut la gust, dar e foarte gros, şi foarte alcoolic (aproximativ de 20 de ori mai puternic decât o bere obişnuită)! vinul natural de coacăze se face ca şi vinul din struguri, atunci are concentraţia uriaşă de alcool!
E adevarat."Drojdierii" baga cum a zis si clau44 rom in bere sau cate un coniac si o bere pentru a se imbata. Daca treci printr-o carciuma de cartier o sa vezi asa ceva
Anonimul9393 întreabă: