| alecs871 a întrebat:

Parca nu este voie ca un autovehicul sa circule pe linia de tramvai chiar daca este aglomerat. Probabil acest sofer nu stie legislatie, mai ales ca circula pe linia de tramvai, si pe contrasens, si ce masina... http://www.upload.ro/3030/0710/85507Imag027.jpg

2 răspunsuri:
| CosteaVlad a răspuns:

Sincer nu ma mira. Iti dai seama ca doar n-o sa-l traga colegii lui de breasla pe dreapta sa-l penalizeze pentru contraventia comisa big grin. Si eu am vazut de nenumarate ori astfel de specimene care merg pe drum efectiv pe unde-au loc, mai ceva ca salvarea, nu conteaza ca-i contrasens, banda de urgenta, taio nene ca doar esti in masina de politie, ce jmen nu?hee hee De-i vezi si cand se apropie de o intersectie sau la un giratoriu ce tari sunt, ca sa nu se mai sinchiseasca sa apese frana pentru a acorda prioritate celorlati participanti la trafic in drept, cupleaza girofaru', intra cu tupeu, evident le taie fata la toti din intersecie si gata ceaiul.
Eu deja incep sa am ceva cu loganurile big grin, daca nu's masini de politie, sunt taxiuri, si ambele imi intind nervii in trafic uneori, da' no, traim in Romaniahee hee

soothe
| soothe a răspuns:

Ai raspuns deci singur la intrebare, sau mi se pare mie?