| lol1232 a întrebat:

Pareri despre liceul Victor Babes din Bucuresti funda :d si ce liceu mi ati recomanda si de ce fundita big grin

5 răspunsuri:
| Bunny a răspuns:

@The Twilight. crd ca n'ai fost in liceul ala daca zici ca e bun laughing. Crede'ma e groaznicwinking.

| raluca_2961 a răspuns:

Nu nu si nu! E oribilllllllllllllllll sa nu te duci acolo! Crede-ma stiu ce spun. Eu acolo am terminat. Daca mai ai si ghinionul sa faci chimia cu una din directoare...pana aici ti-a fost. Te tine numai in 2 si 3. Sper sa nu faci prostia sa te duci acolo pentru ca o sa te chinui foarte mult.

| notperfect a răspuns:

Poi...Liceul Victor Babes ii bun. Si in legatura cu ce ti-as recomanda pai...Depinde ce vrei tu sa faci in viata.Nu putem stii noi ce vrei sa deviii. Sper Ca ti-am fost de ajutorwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E super tare liceul frate, sunt inconstienti cei care zic ca nu e. Adica, poate nu au vazut cum e in alte licee! Oameni buni, liceul Victor Babes e foarte foarte ok, credeti-ma, sunt dintr-a 5a aici, de 9 ani in liceul asta, il cunosc perfect, cu bune, cu rele! Deci e super, ascultati-ma ca nu imi dau pareri aiurea de dragul de a o face. Sunt nestiutori cei care spun ca nu le place. Doamne, am prieteni buni in alte licee, acesta esti minunat pe langa restul liceelor de care zic unii ca sunt BUNE!
cel mai tare liceu!
respect pentru directoare, profesori si elevi care sunt acolo!

| melodiosul a răspuns:

Pai, eu nu prea stiu depinde la ce vrei sa dai