Doar pe 1 Decembrie stăm acasă, că e ziua patriei. Pe 2 decembrie ne întoarcem la şcoală.
Pa, pa!
Am inteles de la profesorul meu de istorie ca s-ar putea si pe 2 sa avem liber.
Pe 2 Decembrie nu se face scoala! S-a vorbit in consiliile profesorale si stam acasa. Cel putin in Suceava nu face nici o scoala si pe EDU scrie ca pe 2 e liber.
Eu am inteles ca nu mergem miercuri adica pe 30 si nici pe 1 dec.nu se stie nimic
Buna!
eu din fericire am facut orele de vineri 2 decembrie astazi si saptamana viitoare stau acasa si joi vineri sambata si duminica... daca am inteles bine doar in jud Suceava a fost asa
In legatura cu ceea ce a zis cineva... nu sa hotarat inca daca pe 30 noiembrie stam sau nu acasa. asa ca anul acesta pe 30 noiembr stam acasa. de la anul s-ar putea sa stam acasa pe 30.
si da pe 2 venim la scoala. cel putin eu asa stiu pana acum.
Eu am auzit ca daca nu mergem pe 2 sa venim Sambata. Wtf! Nuuu!
Dar sigur pe 2 se merge, dar cine va veni...
Eu stiu ca avem liber de Joia Pana lunea Sper sa nu gresesc! Asa mi s-a spus la scoala!
30 noiembrie doar din 2012 va fi zi libera, iar pe 2 in mod normal se va face scoala, nu vad niciun motiv sa nu se faca.
Depinde de judetul din care esti pana la ora actuala am văzut ca in Judetele Olt si Gorj nu se face scoală pe 2 decembrie 2014