Scoala se termina pe 22 iunie insa ultima saptamana adica 15-22 iunie este Saptamana Activitatilor...in care se vine la scoala dar fara carti si caiete, pentru. activitati deci. Se fac excursii etc. Daca vrem vacanta de 3 saptamani iarna si de 2 saptamani primavara ne taie din vacanta de vara! Asta a fost solutia.Si incepem deci pe 9 septembrie!
...nu vreau sa fiu carcotasa dar ti-ar mai trebui cateva saptamani de scoala doar pentru gramatica...
Extras dintr-un articol(sursa sigura!):
Anul scolar 2011—2012 are 36 de saptamani de cursuri, insumand 177 de zile lucratoare(deci se tremina pe 22iunie)
Pentru clasa a VIII-a, anul scolar are 36 de saptamani, din care durata cursurilor este de 35 de saptamani, o saptamana fiind dedicata desfasurarii evaluarii nationale. Cursurile claselor a VIII-a se incheie la data de 15 iunie 2012.
*Anul scolar 2012-2013, din cate am inteles-sunt 80% sigura-incepe pe 9 septembrie.
bafta! funda?
Buna! Anul scolar 2011-2012 se va termina pe 22 iunie.sigur,iar anul va incepe pe 12septembrie. Funda?
Scoala se termina anul asta pe 22 iunie, dar cei din clasa a 8-a termina mai devreme, pe 15 sau pe 17 (nu mai stiu sigur), pentru ca dau testele alea PISA. Si o sa inceapa, probabil, tot pe 13 septembrie... Funda?
Pe 23 iunie e sfarsitul scolii, iar inceputul nu stiu exact. Prin septembrie...12, 13 ceva de genu.
Daca se termina scoala pe 23 iunie, atunci eu de ce termin abia pe 13 iulie?
Yurisa întreabă: