Sisu, bineinteles, Puya este cel mai mitocan om de pe fata pamantului, i s-a urcat vedetismul la cap si acum se sterge cu noi undeva! stiu ca o sa primesc la stupid cat se poate duce, dar asta e purul adevar, ia sa va vad pe cei care apasati ep stupid acum...
Aici is pareri impartite. daca esti rapper adevarat il alegi p sisu chiar daca nu-ti place, da pe puya n-ai cum sal alegi.sisu macar canta din placere si nu pentru bani ca daca vroia putea foarte bine sa se apuce si el d manele.si am vazut comentarii d genu cum ca nu-mi place sisu findk sa drogat. c legatura are muzica lui cu drogurile? oricum respect sisu care parerea mea este in top 3 MC din romania alaturi d uzzi si cedry2k.
Sincer nici unu.Prefer muzica clasica sau pop depinde.Hi-cu, Miley Cyrus, Paula Seling dar in nici un caz Puya sau Sisu.
Rapperi adevarati l-ar alege pe sisu.si nu din cauza muzicii. puya nu mi s-a parut niciodata un baiat de cartier.intradevar sisu a exagerat cu treaba asta de aia a stat si vreo 2-3 ani pe la puscarie. dar oricum ce canta puya nu mai e hip-hop si oricium imi place mult mai mult albumu lui sisu.respect sisu si la familia