Pe mama. Ea m-a ajutat la mai orice de cand sunt mic.
Adica, ea m-a ajutat sa invat sa scriu primele litere din alfabet, ea m-a invatat sa citesc fara sa tipe la mine, ea m-a invatat sa ma descurc singur, pentru ca tata lucra mai mult decat ea, el lucra de dimineata pana seara, iar ea de dimineata pana la 15-16 dupa amiaza, deci avea timp destul sa ma ajute si pe mine seara.
As vrea sa iubesc pe cineva dar, din pacate sunt prea nebagata in seama pot spune? Il vad seara de seara si simt ceva, dar el nu cred ca simte ce simt si eu.El e mai mare si nu stiu daca se gandeste la mine. Oricum deocamdata pot spune '' I LOVE YOU MOM!''
Buna! Eu iti zic ce yubesc cel mai mult in afara de dumnezeu parinti si rude. Pisica mea! O iubesc foarte mult, nu e chiar batrana are 6 ani si imi amintesc perfect ziua cand tata mia aduso.Am trecut prin multe cu ea...e o pisica deosebita chiar daca nu e de rasa pentru mine e speciala si nu as da-o pentru una de rasa oricat de rara si scumpa ar fi:XStiu ca e ridocol:-s
In afara de parinti si bunici (respectiv strabunici) pe cineva (daca va spun oricum nu o cunoasteti) care din pacate vrea sa fim doar PRIETENI si nimic mai mult... Faza e ca semanam si nu stiu daca e un avantaj sau dezavantaj ... Voi ce spuneti?
Vampiree întreabă:
d4n!4 ?! întreabă:
BoboooBubuuu întreabă: