90% din colegii mei de clasă, unii profi, unii dintre foştii profi, vecinu' de la 3 care parcă testează rachete nucleare în mijlocu' nopţii, cretinii din blocul de vis-a-vis că ascultă manele tocmai atunci când ţi-e mai dragă lumea, proştii care îţi dau add pe mess şi nu vor spune nimic niciodată, lumea care nu apreciază când cineva îi lasă să trăiască în pace (căci asta e o raritate, să nu se bage nimeni cu tine în seamă pentru nimicuri) şi... nu mai ştiu .
Justin Biber! Nu ii inteleg pe cei care il plac. Si sirul motivelor pentru care il urasc este foarte lung dar iata doar cateva din motive : are voce de corcitura adica nici de baiat nici de fata e undeva la mijloc ceea ce e ciudat, are un par spalacit care seamana cu un mop (daca ma gandesc putin este ), se lauda prea mult si se crede prea frumos ( din aceasta cauza traieste intr-o minciuna ), se da la fete care nu sunt de nasul lui, si are niste fane prea nebune (asta nu e vina saracului nestiutor dar trebuie sa o zi c sa se simta si ele )
Cred ca e imposibil sa urasti aceeasi persoana ca si ceilalti.Atunci, cine va primi funda?
Pe tine si pe cei care pun asemenea intrebari, dar si pe cei care il urasc pe Justin Bieber ii urasc si eu