| TaZManik a întrebat:

Pe criza asta are ceva daca maduc cu colindul, desi am 15 ani?(stiu sunt ticnit)

Răspuns Câştigător
| baru a răspuns:

Sall. Am ras cu lacrimi. Tu spui. Stiu sunt ticnit. Bai, esti o figura mare mare de tot. Referitor la colind, nu stiu ca sa spun, dar daca vei merge cu sorcova, precis vei avea succes. Se spune ca a doua zi de anul nou, daca vrei sa-ti mearga bine, primul musafir care intra in casa sa fie baiat. Deci, cu sorcova. Inchei, Craciun fericit, sa fii sanatos, sa fii iubit, si familiei tale sanatate. Pa

12 răspunsuri:
| Yryna14 a răspuns:

Du`te cu o gasca mare...asa nu va vi prea jenantlaughing

| DEBrown a răspuns:

Nu are nimic. Si eu am 15 ani si ma duc. Acum depinde, poate nu o sa primesti asa multi bani, vei primi mere, nuci, covrigi. big grin

| onutza98 a răspuns:

Nu este nimic fa-ti curaj nu cont macar faci o bucurie sau poate daca vrei un ban si eu am 12 ani si tot ma duc pentru ca vreua adidasi noi si alocatia e mica laughing succes

| onutza98 a răspuns:

Nu este nimic fa-ti curaj nu cont macar faci o bucurie sau poate daca vrei un ban si eu am 12 ani si tot ma duc pentru ca vreua adidasi noi si alocatia e mica laughing succes!

| fluturas a răspuns:

Nu are nimic ce sa aibahee hee nu stiu cati o sa te primeasca
sau mergi pe la rude cu familia, fratele/sora asa in vizita poate mai si primesti ceva laughing

| fluturas a răspuns:

Esti un pic ticnit, dar de fapt am un vecin care pana la 17 ani tot o mers la colindat laughing

| Ditzy a răspuns:

Nu esti ticnit!laughing
Eu ma duc la colindat cu niste baieti de 18 respectiv 19 ani!=]]
Deci nu e nimic!:]]

| alexaaa a răspuns:

Stai linistit!winkingnu esti nici singurul care se gandeste la asa ceva, si nici singurul care se duce la colindatwinking. nu, nu are nimic.iti iei gasca si te duci la colindat. dar fa-o si pentru placerea de a rade, de a te distra, de a sta impreuna cu prietenii, nu numai pentru baniwinkinghee hee. distractie placuta!:*

| CreepyCrow a răspuns:

Nu.
De ce sa fii ticnithappy?
E normal sa mergi cu, colindul

| RoxiiSiAtat a răspuns:

Nu are nimic.

Acum depinde si cu ce te duci. Ca doar nu te duci cu "buna dimineata " sau "sorcova " happy

| BrD a răspuns:

Am 20 de ani, si pacat ca nu gasesc pe nimeni care sa vina cu mine laughing ca m'as duce si eu. Oricum, du'te! Mult succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma uit la raspunsuri si ma mir. ce e rau in a merge cu colindul? eu am 46 de ani si as merge sa-, i colind colegii, ptietenii, rudele, si sa le duc o veste minunata.si sa le urez sanatate, un an nou mai bun, iesire din criza, spor la bani.sant eu nebun?