Orice animalut poate lua purici sau alte insecte chiar de la noi. Le aducem pe haine sau incaltaminte, iar catelusii sau pisicutele le iau imediat.
Pentru aceast incident, care nu este asa de grav, ci mai degraba neplacut, adreseaza-te unui veterinar si iti va da un ser pe care sa-l pui pe ceafa animalului. Acest ser intra in piele si va omora puricii.Mai exista solutii la farmaciile veterinare, cum este Front line. Eu am o pisicuta care n-a iesit din casa decat atunci cand am sterilizat-o sau a avut probleme de sanatate, ducand-o la veterinar...si sa stii ca a luat de acolo in aceste ocazii, in rest de pe noi, luate de pe strada. Succes!
Off... E vorba de catelusa de pe foopets, jocul! Voi toti i-ati dat indicatii pentru ocatea adevarata!
Trebuie doar sa cumepri spray-uri anti-purici sau daca nu ai incredere ar fi mai simplu sa te duci la veterinar ca sa clarifici situatia.
Buna tuturor! Am revenit la rugamintele unei prietene! Sper ca va voi fii la fel de ajutor! Multumesc tutror pentru toate rugamintile, le-a vazut prietena mea sub numele de ''CATALINA'' iar eu am revenit pentru toti cei are au nevoie de ajutor.
Ma scuzi ca aici am pus intrebarea dar nu apare la intrebari!
AllmaGirl întreabă: