| beatleman a întrebat:

Pe TPU mai sunt oameni cu capul pe umeri? Toata ziua vad intrebari despre H20, Hannah Montana, Justin Bieber... Oameni buni daca vreti toate prostiile duceti-va pe HI5.TPU este o comunitate de oameni seriosi is noi ne straduim sa ajutam oameni.Mai exista?

11 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

@ Gabi: Una doua, tot presedintele e prostu'. NU sunt sustinatorul niciunui partid politic, dar cand aud ca singura justificare pentru prostia din tara e presedintele/guvernul ma apuca greata. Pai cum dracu' sa faca unu ceva bine? Doar n-are acoperire? Cand il trage cineva la raspundere, basescu e de vina, da-l in *** de fraier. Ar trebui sa invatati sa va controlati, nici presedintele, nici primaru', nici vanzatoarea de paine nu vine sa ii zica unei pustoaice de 12 ani ce sa asculte. E decizia fiecaruia ce asculta, ce idolatrizeaza, pe cine pupa in c*r. Si repet, nu sunt sustinatorul lui basescu.
@Ozzman: Sincer, si mie mi s-a luat. TPU e o comunitate de oameni seriosi atata timp cat debilii mintal, obsedati de celebritati disney, care o sa dispara in maxim 2 ani, o sa dispara. Pana atunci, mai multa pleava decat grau.

| Cretaker a răspuns:

Observ un John Lennon in avatarul tau.

da, exista si lume cu capu' pe umeri...

| baru a răspuns:

Sall. Da. Mai sunt. Oamenii, buni, sunt rari. Si vor fi din ce in ce mai rari. Nu vreau sa te plictisesc, dar numai atata. :Cuvintele trebuie sa fie ca si pietrele scumpe. Rare si de valoare. Pa

| RUMBURAK a răspuns:

Eu cred ca da. dar sunt acoperiti de majoritate."de robotei"

| Prigatdevisine a răspuns:

Se presupune ca trebuie sa ajutati oameni, nu sa-i criticati! oh go on

| Fifylici a răspuns:

De acord cu tine! Dar gandeste-te ca sunt si ei oameni iar toate chestiile astea pentru ei chiar reprezinta o problema la care au nevoie de un raspuns, nimeni de aici nu are dreptul de aici sa judece pe nimeni.Si mai cred ca in afara de politica site-ului aici s-a mai pus si suflet si cred ca toti am invatat sa ajutam reciproc fara sa asteptam ceva la schimb.
Si ca sa iti raspund la intrebare da exista oameni cu capu pe umeri si am intalnit si adolescenti intre 14-17 ani care candeau ca niste oameni maturi, trebuie doar sa privesti mai cu atentie.

| aliyna a răspuns:

Cred ca mai exista si oameni cu capul pe umerii, dar trebuie sa-i intelegem si pe cei din jurul nostru, ei intra aici pentru a cauta ajutor, chiar daca unora, dintre noi, ni se pare ca intrebarile si problemele lor sunt prostii. Poate au intr-adevar nevoie de ajutor si nu au la cine sa apeleze.Cine suntem noi sa-i judecam?

| Izu.Punk a răspuns:

Exista. M-am saturat de ce zodii sunteti.sau cine e mai dragut. sau toate tampeniile. Unii cred ca chiar nu au ce face de posteaza astfel de intrebari.si ciudat e ca se gasesc multi prosti care sa le si raspunda.

| Ady_9137 a răspuns:

Eu sunt aici thumbs up
Crede-ma si mie mi-au ajuns in gat chestiile astea... locul lui bieber sa fie clar ca este la ghena.

| deviant18 a răspuns:

Mai exista si oameni cu capu pe umeri. trebuie doar sa sari peste intrebarile inutile si sa ii ajuti pe cei cu intrebari okbig grin

| Gabi_6377 a răspuns:

Putini, daca erau oameni seriosi in tara asta nu aveam presedintele pe care il avem si tara nu era in halul asta