Referitor la un raspuns anterior: Nu romanii sunt rusinea europei. Tiganii sunt. NU mai asimilati tiganii ca fiind romani. Doar pentru ca in Romania sunt multi rromi, nu inseamna nimic. Sunt multe alte tari cu acelasi numar de rromi, doar ca sunt altfel acceptati si educati si nu le fac atata propaganda.
Tipic romanesc. Daca voi nu tineti cu tara voastra, credeti ca o sa vina americanii sau orice alt popor sa va ridice? Din moment ce se promoveaza numai nonvalori - pitipoance, rromi, sex, etc si lumea se uita la altfel de prostii, cum sa nu-i incurajati? Daca ar fi fost o stire despre un olimpic, un sportiv sau orice altceva, nu mai erau atatea commenturi la acel video. Sa va fie rusine celor care ganditi asa.
Soferul trebuia sa cheme politia. Nu ai voie sa deranjezi lumea asa, dinpartea mea sa-i inchida acolo 2-3 zile si sa-i trimita inapoi la bagaje. De ce sa ma revolte? Ma bucur ca au plecat si nu ma deranjeaza pe mine, mai degraba. Cand vor vrea sa se intoarca in Romania sper sa o ia in sens opus si sa se rataceasca pe drum.
Nu ma pot gindi la asta, eu nu mi-am revenit inca dupa episodul labedelor.
Doamnee.
Cum naiba le-a trecut chestia asta prin cap? O_O
Adica... dar ar fi fost la noi facuta chestia asta sigur cineva le-ar fi dat un pumn.
Si cica sa nu fim rasisti... Acesti indieni ne fac de ras in toata europa, ba chiar si in tara noastra.
LULUTZAwhitYOU întreabă:
suit?r întreabă:
anonim_4396 întreabă: